2821
2789
اگه فکر میکنی بهت میاد انجامش بده 

دو دلم نمیدونم

ولی انگار ب صورتم چشم درشت بیشتر میاد تا کشیده

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

البته سلیقه ها متفاوته عزیزم ولی شما درکل خانم زیبایی هستی😍♥️

ممنون عزیزم ♥️

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نود درصدتون مرد و پسر و پسر بچه اید میخوای اسکرین شات. اکانت دخترونه رو با پیاماش. تاپیک بذارم. ببین ...

نود درصدتون 😐🥴😂

من که از خودم مطمئنم

جبهه نگیر داوشم

شما که صادق هستی و نوشتی مرد نیا 

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
نود درصدتون مرد و پسر و پسر بچه اید میخوای اسکرین شات. اکانت دخترونه رو با پیاماش. تاپیک بذارم. ببین ...

اره بذار در جریان باشیم😏

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

دو دلم نمیدونم ولی انگار ب صورتم چشم درشت بیشتر میاد تا کشیده

منم باهات موافقم . حس خوبی ندارم راستش

دست نزن بهش

فقط پف چشمها

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
باشه تاپیک این اکانت ها با اسم های خوشگل دخترونه به همراه پیام های پسرونه و حتی بعضی ها شماره تلفنم ...

عاها پ‌ چیزی نداری ک بذاری

دیگه هم چرت و پرت نگو و تو تاپیک خانوما اظهار نظر نکن افرین 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•|

چشم داداش یکی دیگه که مثلا دختری

داوشم هرکار کردم عکس دستم نیومد

ولی تو مختاری هرجور صلاحه فکر کنی

البته اگ چشم داشته باشی پروفمو ببینی ها!!!!

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!