2777
2789
عنوان

وقتی شوهرتون تو خودشه چ میکنید

609 بازدید | 47 پست

من عقدم چن روزه شوهرم حالش خوب نیس میگه مساله خانوادگی پیش اومده کلافم ماهم دعوامون شد بحث کردیم ک چرا روابط مون تحت تاثیر میذار نمیدونم چکار کنم...بی محلی کردم امروز ولی اون پیام داد و از اینکه تنهاش بزارم فک میکنم خوشش نمیاد

برا شادی روح پسر عموم صلوات می‌فرستید شب اول قبرشه😔😔😔😔تا دیشب ازتون میخواستم دعا کنین ب هوش بیاد اما حالا .....

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کارش نگیر خواب دلش گرفته شاید واقعا نمیتونه بهت بگه شما رو ایندتون تمرکز کن زمان اونو درست میکنه نگران نباش سر موضوع کوچیک خودتون اذیت نکنین بجا آرومش کنی دعوا میکنی باهاش

خوراکی یا چیزایی ک دوست داره رو براش میارم ۱۰۱بار روسیب یا شیرینی یا چیزی ذکر یاودود بخون بده  بخوره

برا مهرو محبت زن و شوهراس

سرچ کن میبینی

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗