2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن افسردگی بخاطر اون نیس اونم واقع پسر خوبیه من بی اعصابم همش فکر خودکشی دارم

اگر اون موقع بود برات آروزی موفقیت تو خودکشیت میکردم چون خودم نتونستم.ولی نکن.باور کن اگه راهش بود من تا حالا هزار بار رگ دستمو زده بودم،دار زده بودم،قرص خورده بودم و...

ببین من نمیخوام بیام بهت بگم خودکشی نکن اینکارو نکن همه چی درست میشه و از این مزخرفات انگیزشی

امثال منو تو نیاز به این چیزا نداشتیم؛نیاز به همدرد داشتیم که نبود.)

منم نه بهت میگم همه چی درست میشه نه میگم خودکشی نکن نه چیز دیگه؛من فقط باهات همدردم و امیدوارم با این هم دردی بتونم مقدار خیلی کمی از دردتو کم کنم.پس هرچی تو دلته و هر حسی داری بریز بیرون و بگو و نشو مثل من که اون زمان همدمم آهنگام و یه دفتر و یه خودکار و خودم بودم

ببین من نمیخوام بیام بهت بگم خودکشی نکن اینکارو نکن همه چی درست میشه و از این مزخرفات انگیزشی امثال ...

هی آبجی از اونجایی که هیچکی درکم نکرد و حرفام به هیچکی نگفتم دیگ عادت کردم دردم ب کسی نگم

هی آبجی از اونجایی که هیچکی درکم نکرد و حرفام به هیچکی نگفتم دیگ عادت کردم دردم ب کسی نگم

پسرم راستش😅میفهممت.هیچکی حال یه افسرده رو درک نمیکنه مگر اینکه تجربه کنه.من چون تجربش رو دارم میگم.البته اگه میخوای نگو ولی پیشنهاد من به تو اینه با اینکه خودم نکردم اینکارو..