2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم خیلی واقعا پسر خوبیه ولی این چند روز بهش کم پیام میدم هر دفع هم از دلخوری که پیش میاد اونم کمتر ...

رابطه مثل رقص تانگو.میری جلو میره عقب.میاد جلو میری عقب.هردو عقب و بعد هردو باعم ب سمت هم

از همه چی بدم میاد بی حوصله ترین آدم دنیام 😔

درکت میکنم.منم افسردگی داشتم.حتی تا مرز خودکشی هم رفتم ولی متاسفانه نمردم.حتما برو پیش مشاور.من نابود شدم بخدا.نزار توام مثل من بشی.تو هنوز به اون مرز از نابودی نرسیدی.میتونی خودتو درمان کنی

خوب زیاد حساس نباش. خودتو ب ی ادم هیچ وقت گره نزن.اگرم زدی گره کور نزن. ک اینطوری داغون نشی

ن افسردگی بخاطر اون نیس اونم واقع پسر خوبیه من بی اعصابم همش فکر خودکشی دارم

درکت میکنم.منم افسردگی داشتم.حتی تا مرز خودکشی هم رفتم ولی متاسفانه نمردم.حتما برو پیش مشاور.من نابو ...

هعی وقتی همش تو سرت این باشه ک بابات بفرست بیمارستان عصاب روان اونم دوباره و یکبار بهزیستی من بیگناه بودم همش اون صحنه ها یادم میاد میخام سر به تنم نباشه

ن افسردگی بخاطر اون نیس اونم واقع پسر خوبیه من بی اعصابم همش فکر خودکشی دارم

ببین افکارت نتیجه زندگی ات هس.

دار یچی اذیتت میکنه. ببین چی هس. خوب ناراحتی علت دار.علت اش پیدا کن اول

هعی وقتی همش تو سرت این باشه ک بابات بفرست بیمارستان عصاب روان اونم دوباره و یکبار بهزیستی من بیگناه ...

چقدر شبیه منی:)توام بخاطر مشکلات خانوداگی اینطور شدی

هعی...چی بگم بهت.یکی باید بیاد خودمو دلداری بده 

ببین افکارت نتیجه زندگی ات هس. دار یچی اذیتت میکنه. ببین چی هس. خوب ناراحتی علت دار.علت اش پیدا کن ...

علتش؟ 

اینکه ک بابا منو بی گناه فرستاده بود 2بار بیمارستان اعصاب و روان و یکبار بهزیستی همش اون صحنه ها یادم میاد به خون پدرم تشنم همش با دیونه ها سر کله میزدم

چقدر شبیه منی:)توام بخاطر مشکلات خانوداگی اینطور شدی هعی...چی بگم بهت.یکی باید بیاد خودمو دلداری بد ...

نمیدونم موقع که خوابی ی دیونه بیاد مزاحمت بشه و از ترس قلبت بزنه