2777
2789
عنوان

خسته شدم😔

68 بازدید | 5 پست

زندگیمو خیلی دوس دارم ولی ازش خستم احساس میکنم روحم درد میکنه با مادر شوهرم پدر شوهرم زندگی میکنیم مادر شوهرم مث عقده ایا رفتا میکنه انقد غر میزنه ۸تا خاهر شوهر دارم بلای جونن روزی صدبار بهم دیگه زنگ میزنن انقد راجبم بد میگن ولی خداشاهده اگر بهش بی احترامی میکنم حتا باهاش صحبت نمیکنم چن تا یچی میگم بم میپره انقد بهم فشار میاد از خونوادمم دورم پشت گوشیم نمیشه چیزی بشون بگم چون خلی غصه میخورن نمیدونم چیکار کنم عصبی نشم شوهرم خلی دوسم داره هوامو داره میگه تحمل کن میگذره اینم بگم اینا اصلا رسم اینکه زتدگی جدا داشته باشن ندارن🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

《یارب نظر تو نگردد》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله هشتاخدازیادترشون کنه صبرت بده

صبر دیگع حدی داره بخدا دیگه نمیکشم خستم جسمم حدا روحم درد میکنه🥺سنی ندارم ولی ذوقی واسه جیزیم ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

《یارب نظر تو نگردد》

تو زندگی خودتو بکن.. حرفاشونو بزار بگن  رو شوهرت با سیاست کار کن که جدا زندگی کنید از خونوادش ...

سعی میکنم ولی از وقتی ک بیدار میشه گوشی دستشه خابی ندارم حتا انقد بلن صحبت میکنه از قصد یه خرفایی میزنه از اولی ک چشام باز میشه با عصاب خورد شرو میشه روزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

《یارب نظر تو نگردد》