2777
2789
عنوان

دروغ سیزده

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 22 پست
دروغ های سیزده بدر 😔😂

من نشنیدم تا حالا اینو ک چیه 

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من که به همه دوستام پیام میدم امروز)۱۳( خاستگاریمه 

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
من مجردم و قصد ازدواج ندارم به نظرتون عکس دست دونفره خوبه برای دروغ ۱۳؟😁😂😂ضایع نباشه؟

عالیییی بزا برع🤣

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
دروغ سیزده بدر 😂😂😂 پارسال فکر کنم نزدیک سیزده بدر بود گفته بود حاملم 😂

اره 

واسه فالوور همه کاری میکنن اینا الله و اعلم😂

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
اره  واسه فالوور همه کاری میکنن اینا الله و اعلم😂

بعد ارسلان و دیانا یعنی بچه های اکیپ دوست آشنا یعنی همه، باور کردن که این عروس شده صد درصد دروغ سیزده هس 🤣

درخواست دوستی قبول نمیکنم  ❌️