2777
2789
عنوان

حس ششم

56 بازدید | 7 پست

بیاین یه واقعیت براتون بگم زندگیتونو بر پایه این حس ششم بنا نکنید طرف با کلی امید و ارزو میاد از یه حس ششم میپرسه فلانی منو دوست داره اونم میگه نه طرف نا امید میشه ببین همچین چیزی هست یعنی حس ششم وجود داره ولی اینقدر قوی نیست درمورد ازدواج حاملگی و دختر پسر بودن خانم حاملع بشه نظر داد بعد اصلا ۹۰درصد اشتباه یه حس همون لحظه به چیزی میاد تو ذهن ادم من خودم مثلا به قول معروف حس ششم دارم ولی خیلی جاها اشتباه کردم  در حد اینکه مثلا حس کنم مهمون میخوادبیاد یا بارون بیاد که خیلی هم اشتباه شده

دوتا نکته دارم اول برای اونایی که میان تاپیک حس ششم میزنن تروخدا مردمو سرکار نزارین زمونه سخته گرونیه امید طرفو نا امید نکنید با حرفای الکی و حدسای الکی  نکته دومم هم اینه اونایی مه میام توی تاپیک اینجوری ادما میپرسین من به عشقم میرسم من حاملع میشم من فلان میشم مگه به جز خدا کسی از اینده خبر داره بکم سطح سواد و ببرین بالا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان