2777
2789
عنوان

رنگ مو

180 بازدید | 25 پست

سلام دوستان 

بچه ها من موهام رنگ طبیعیه خودشه قهوه ای تیره اس 

اندازشم تا پایین کمرمه

دلم میخواد تنوع بدم رنگ کنم موهامو ولی خب بخوام دکلره کنم خیلی گرون درمیاد 

دستور یه رنگی که تو خونه خودم بتونم بزارم رو دارید؟ یااگه میشه عکسشو بفرستید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ۲۰ سالمه

پس اصلا رنگ نزار

با رنگ کردن رنگ موی اصلیت رو از دست میدی

و رنگ موی خودت وقتی رشد کنه خیلی تغییر میکنه و حسابی پشیمون میشی

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

برو آرایشگاه بگو بدون دکلره برات با رنگای روشن تر از موهای خودت لایت در بیارن هزینه اش پایین تر در میاد

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
پس اصلا رنگ نزار با رنگ کردن رنگ موی اصلیت رو از دست میدی و رنگ موی خودت وقتی رشد کنه خیلی تغییر م ...

آخه دلم تنوع میخواد یه بار جلوی موهامو بلوند کردم خیلی خوب شد وقتی هم رشد کرد رنگ موهام همون مشکی قبل بود

آخه دلم تنوع میخواد یه بار جلوی موهامو بلوند کردم خیلی خوب شد وقتی هم رشد کرد رنگ موهام همون مشکی قب ...

عزیزم مشکی که تغییر نمیکنه، 

شما گفتین قهوه ای تیره

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍