2777
2789
عنوان

دل شکسته

83 بازدید | 4 پست

من ی خواستگار داشتم که خواستکاریمون بهم خورد ولی من بهش علاقه مند بودم الان یک سال و نیم داریم صحبت می کنیم بچه ها هروقت خواهرش از شیراز  میاد خونه اشون اصلا به من پیام نمیده ولی خواهرش نبود هرروز پیام میداد الان خواهرش ۱۰ روز اومده خونه اشون پیام نمیده مثلا ۳ و ۴ روز پیش پيام داد سلام و خوبی بعدش من گفتم خواهرت خونه آتون چون متوجه شدم بعدش گفت اره خواهرم رو میبرم همه جا میبرم بستنی میخوریم و ناخون هاش رو درست کنه و از اینجور کارا  یعنی الان ۱۰ روز اصلا با من حرف نمیزنه حس می کنم به خواهرش خیلی وابسته اس قبلا هم با اجازه مامانم و بابام با خواهرش و خودش رفتیم بیرون متوجه شدم که وابسته اس 😭😭😭نمیدونم واقعا چیکار کنم 

دل بکن ازش

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا می‌بینیم من اینقدر براش بی اهمیتم اعصابم خورد میشه 

پس سعی کن دیگه جوابشو ندی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره