2777
2789
عنوان

باکلاس بودن

306 بازدید | 14 پست

چه جوریه من خیلی سعی میکنم با کلاس به نظر بیام ولی چون خانوادگی نیستم ناکام میمونم😐👀 

کلا سبک لباسام همیشه سته طرز نگاهم  طرز خندیدنم 

ولی بازم اون چیزی ک میخام نمیشه  

شما چه کاری انجام میدین ک باعث میشه یه سرو گردن تواشناها بالا باشین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت باش و مطالعه کن تا جایی که لازم شد با نظرات منطقی و درست جلب توجه  کنی اینجوری اعتماد به ن ...

واقعا درسته 

من سال ۱۴۰۰ خیلی کتاب خوندم 

روی اعتماد بنفسم خیلی تاثیر داشت

آرون من 16 دی چشم های قشنگش رو به دنیا باز کرد
خودت باش و مطالعه کن تا جایی که لازم شد با نظرات منطقی و درست جلب توجه  کنی اینجوری اعتماد به ن ...

چه کتابایی به دردم میخوره بیستر چه کتابایی تاثیر گذاشته رو شما

والا من میگم میخندم حرفای خنده دار میزنم تیپم مناسب هرجایی مهمونی خرید دم دستی همون جور میپوشم که مناسبه همیشه یه آرایش سبک و شیک هم دارم کلی هم دوست و آشنا دارم از کسایی هم که ادای باکلاسی در میارن بدم میاد

یه چیزهایی ذاتیه ولی میتونی تلاش کنی بدست بیاری ولی سخته اماشدنی مثلاوقتی تصمیم میگیری صاف بشیننی دیگه بایدعین چوب وایستی این نباشه فقط اداباشه یابرای جلب کسی بعددوباره شل شی یامثلامسواک میزنی فقط وقت بیرون رفتن نباشه یاادکلن وقت پنهان کردن عرق نیست چندوقت پیش مایه مهمون داشتیم ترس ولرزداشتیم چکارکنیم طرف هیچیکوآدم حساب نمیکنه چطوربلندشیم بشینیم وواقعاخانم به تمام معنایی بودقشنگ سلام داد بدون استرس مودب وشمرده حرف میزدمیوه شوخوردحالامایه زندایی داریم خوردن میوه روبی کلاسی میدونه ولی این خانم دردودلش میکردبدکسیونگفت تمیزوآراسته توچشم هیچ مردی که روبروش بودن خیره نشد.... 

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏