2777
2789
عنوان

روزه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست
من ازاین بدتر بودم... خواستم نگیرم،گفتم بزار یه روز بگیرم. خداروشکر کلا رفع شد

قبول باشه 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه مدت می‌خوردم. شنیدم سرطانزاس.الان وقتی درد میگیره چاره ای جز صبوری ندارم. چون دو سه ساعتی طول می‌ ...

همه دارو ها کلی عوارض براش نوشتن 

من مامان بابام چند ساله میخورن

نهایت  نخواستی شیمیایی گیاهی بخور 

بابونه خیلی خوبه 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
گلم اینجا دکتر نیستن برای درستی روزه ات گفتم طبق نظر مراجع باید دکتر تایید کنه  انشالله خدا شف ...

شفا که نمی‌ده. جز لاینفک زندگیم شده. دکتر چند سال پیش که میرفتم با من من گفت خببب..نگیری بهتره ولی خب اتفاق خاصی ام نمیفته. دکترشم جواب درست نمی‌ده!😂

قبول حق، زنده باشی🌹🌹

التماس دعا آبجی 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
من الان نزدیک به ده ساله روزه نمیگیرم چون رفلاکس شدید معده دارم و اگه چیزی نخورم سوزش شدید معده میگی ...

انشالله خدا شفات بده گلم 

من الان نزدیک به ده ساله روزه نمیگیرم چون رفلاکس شدید معده دارم و اگه چیزی نخورم سوزش شدید معده میگی ...

زنجفیل برای سوزش معده عالیه امتحانش کن

ممنون🙏 عرق نعنا می‌خوردم که فوق العاده بدمزه س. پس اینو امتحان میکنم👍

بابونه خیلی خوبه بخصوص ناشتا 

م‍‌راق‍‌ب اش‍‌ت‍‌ب‍‌اه‍‌ات‍‌ون ب‍‌اش‍‌ی‍‌د، آدم‍‌ا ه‍‌م‍‌ی‍‌شہ ب‍‌خ‍‌ش‍‌ن‍‌ده ن‍‌ی‍‌س‍‌ت‍ن‌🖤..!️
شفا که نمی‌ده. جز لاینفک زندگیم شده. دکتر چند سال پیش که میرفتم با من من گفت خببب..نگیری بهتره ولی خ ...

سلام عزیزم خوبین

ببخشید 

من تاپیک عمل بینیتون دیدم

نتونستم پیام بدم

میخاستم ببینم عمل کردین؟؟؟؟