2789
عنوان

اگ شما بودین

55 بازدید | 8 پست

اکستون دندون قبول میشد 

دوباره بهش پیشنهاد میدادین؟ 

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  

ن

گاهی وقتا بهترین انتقام اینه که لبخند بزنی و بگذری ✨♥️ ️ دنبال دردسر نیستم و اگر باهام بد صحبت بشه سعیم رو میکنم تا به بهترین شکل جوابتو بدم که حداقل تو دلت نشکنه🧷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه چون انقد پست نیستم

هرکی همچین کاری کنه بخاطر پرستیژ طرف بدرد لا جرز دیوارم نمیخوره

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
نه چون انقد پست نیستم هرکی همچین کاری کنه بخاطر پرستیژ طرف بدرد لا جرز دیوارم نمیخوره

اگ خودت قبول میشدی و طرف بر میگشت ک باهات باشه چی جوابشو میداذی

شروع 1/5ی روز میام ناپیک میزنم ک دندون اوردم   💜اینجا هر روز گزارش  کار میزارم   تا ب هدفم برسم ول نمیکنم 🦷🦾  
اگ خودت قبول میشدی و طرف بر میگشت ک باهات باشه چی جوابشو میداذی

ببخشید ولی می ر.یدم بهش و عمرا دیگه نگاشم نمینداختم

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

😂😂 ن عیبی نداره 

اگ شما هم عاشقش بودین 

و طرف برا این ک تو درس بخونی دلت کرده باشه بازم قبول نمیکنی

اگ شما هم عاشقش بودین   و طرف برا این ک تو درس بخونی دلت کرده باشه بازم قبول نمیکنی

اونجوری بله ولی بعضیا به این بهانه ولت میکنن که برن پی زندگیشون که تو تا اونموقع یادت بره از طرف

باید ببینی واقعا خیرخواهته یا نه بلافاصله روز بعد کنکورت میاد بهت پیام میده ابراز دلتنگی میکنه؟یا میمونه ببینه نتیجه چیشد بعد از رو نفعش بهت درخواست میده