خدایا شکرت برای این زندگی، پدر و مادر و همسر خوبی که بهم دادی🥰 مرسی که لیانا کوچولوی ما انقدر مهربون و باهوشه.. خدایا خودت دامن همه منتظر ها رو سبز کن و به همه ی زندگی ها آرامش ببخش🌱♥️ دمت گرم!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما نباید تو دماغو دهن یا یجا فرو کنه که خو اینهمه جا بره اونور 😑
اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره:گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
چ حس خوبیه چن تا دختر هم خونه باشن از وقت ازدواجم دیگ ب دوستام نزنگیدم.. دلم برا مسخره بازیا حسودباز ...
عههه آقا یعنی چی اصلا چرا باید دلت بره سره کار گذاشتنه پسرا تنگ بشه
اصلا ژَعفر توام بیا انگشتتو بکن تو گوشم اتحاده ما پسرارو بفهمن😐😂
اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره:گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
چقد مثل خواهرم حرف زدی ,,,دلم میخواد🙂قایمشون هم کنی باز پیدا میکنم و میزنم میخوای چیکار کنی
من خواهر ندارم داداشم ور میداره 😑
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑
من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚من عاشق فیلمم 💜💫 عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑
عههه آقا یعنی چی اصلا چرا باید دلت بره سره کار گذاشتنه پسرا تنگ بشه اصلا ژَعفر توام بیا انگشت ...
اخ اخ نگو ک چقد شما پسراهم معصومین و تا یه دخترمیزنگه کل کل کردن دلتون قنج میره.. ما هرکی روسرکارگذاشتیم چ تماس چ حضوری همش خربازی بود و البته میشناختیمشون.. فقط یکی از پسرا خیلی گنده گوزی کرد ک بپیچونه و فکرا منحرف پاش برا دوستم ماهم محترمانه شمارشو به عنوان نظافت چی منزل و یه دختر مطلقه ک دنبال شوهره پخش کردیم اخر مجبور شد خط دائمی شو عوض کنه🙃🙃😂😂😂
آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
وایییی منم🥺ادم برای شادی دلش و یه تنویی به همچین کارایی لازمه متاسفانه خیلی از همسرا نمیزارن همسرشو ...
من ک از 12سالگی شوهرم دادن الان دارم بچگیمو با دخترم میکنم ولی مثه قبلانا راحت نیسم خیییلی پرشور و شر و دلقکم ولی شوهرم برعکس منه باز خداروشکر ک ب هوا بچه ها میرم بیرون و خوشم چن ساله قبلا ک عقد بودم خیلی اذیت بودم.. مامانم میگ از من راضی باش نزاشتم بچگی کنه و یه روز خوش ببینی میگم راضی ام ولی ته دلم میگم ن من از تک تک ادمای ذورم جواب پس میگیرم چون خدا ک بالاتر از همه س گفته وقتی دختری دلش بشکنه یا گریه کنه تا هفت طبقه اسمون ب لرزه درمیاد ولی متاسفانه بعضیا قدر دخترا رو نمیدونن چ خانواده چ پسر و شوهر.. انشالله من ک نزده میرقصم کلا اب از سرم گذشته چ خوب چ بد میگذره
آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
اخ اخ نگو ک چقد شما پسراهم معصومین و تا یه دخترمیزنگه کل کل کردن دلتون قنج میره.. ما هرکی روسرکارگذا ...
من که یه گوشه نشستم دوغمو میخورم تو عالمه خودم😔
بنده خدا پسره 🫡