2777
2789
عنوان

یه چالش بریم؟💕✨

| مشاهده متن کامل بحث + 5293 بازدید | 303 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وخیزید (پاشین) قابلمه بیارین براتون بندری بزنم تا صب عربی برقصین😂😂😂😂

آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
[QUOTE=282847605]وخیزید (پاشین) قابلمه بیارین براتون بندری بزنم تا صب عربی برقصین😂😂😂😂[/QUOپاشووو ...

چ حس خوبیه چن تا دختر هم خونه باشن از وقت ازدواجم دیگ ب دوستام نزنگیدم.. دلم برا مسخره بازیا حسودبازیامون،سرکارگذاشتن پسرا و بدون دعوت رفتن تو عروسیا مون تنگ شده

آنکه را خوبی کنیم هااااری نگیرد آرزوست👍 خسته از این زندان ک نامش زندگیست پس قشنگی های دنیال مال کیست💔فروردینی ام سلطان تمام ماه ها سرسبزترین تمام فصل ها🌼طوری باهم رفتارکنیم ک همدیگرو درک کنیم ن در کنیم.. خوب دیگه خیلی پند و اندرز کردم دیگر کافیست🙃اهان راستی یه صلوااااتم برفس تا چشم حسود و بدخواهام دربیاد.. فلستادی؟؟ ممنان قلبونت بشوم من هی😂
چ حس خوبیه چن تا دختر هم خونه باشن از وقت ازدواجم دیگ ب دوستام نزنگیدم.. دلم برا مسخره بازیا حسودباز ...

وایییی منم🥺ادم برای شادی دلش و یه تنویی به همچین کارایی لازمه متاسفانه خیلی از همسرا نمیزارن همسرشون بچگی کنه همش میگن شب تا صبح بمون تو خونه اما خدارو شکر من اینجور نیستم امیدوارم هیشکی اینجوری نباشه واقعن سخته انگار یکی کودکیت رو ازت گرفته و مجبورت کنه بزرگ باشی🥺کاش هممون ک اینجاییم تو این تایپیک یه روزی همو ببینیم و دور هم باشیم و بقل خودت بندری بریم😂🥺😍