2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط دوتا رفیق فابن ک میتونن اینجوری حرف بزنن هرچیم فهش بیشتر صمیمیت عمیق تر😶😅

🤭😂دقیقا سرکلاسم اینجوری صدام میکنع اگه خیلی باادب بشه میگم خود واقعیت باش این فیکتو نمیخوام

بلاکی؟

خیلی دلم گرفت بابت رفتاراش هرچی تو دلم بود بعد ۳ سال بهش گفتمو منتظر جوابش نموندم بلاکش کردم

شبش دلم گرفت اومدم ازادش کردم بگم دلم برات تنگ شده دیدم بلاکم کرده..از بازدیدش متوجه شدم مرخصیش تموم شده برگشت خدمت

صبح میشه این شب..
🤭😂دقیقا سرکلاسم اینجوری صدام میکنع اگه خیلی باادب بشه میگم خود واقعیت باش این فیکتو نمیخوام

🤣🤣منم دارم از اینا مثلا اگ بهش بگم  مرسی عزیزم میک عزیزم خودتی بامن اینجوری حرف نزن میگم باشه بابا مرسی فلان فلان شده 

چی گفتی مگ

وقتی خدمت بود همش بهم پیام میداد زنگ میزد خیلی خوب بود

اما موقعی ک میومد مرخصی رفتاراش خیلی تغییر میکرد و گاهی اوقات جواب پیامامو نمیداد

منم بش گفتم فهمیدم واس چی خواستیم هروقت تنها شدی اومدی سمتم هروقت دور و برت شلوغ شد منو یادت رفت خیلی حرفای دیگ بهش زدم و بعدش بلاک

اما برام طلا گرفته بود واس موقعی ک بیاد خواستگاری☺

صبح میشه این شب..
وقتی خدمت بود همش بهم پیام میداد زنگ میزد خیلی خوب بود اما موقعی ک میومد مرخصی رفتاراش خیلی تغییر م ...

چقد بد؛)

هر چی قسمت هس همونه جونم الکی ب خدا اصرار نکن براش 🙂