2777
2789
عنوان

دعوام شده...

387 بازدید | 17 پست

بچه ها با رلم دعوام شده الکی اونم سر پول هی کوتا نمیاد منم لج کردم نمیتونم کوتا بیام الانم قهر کرد رف گوشیشم خاموش کرد همیشه کارش اینه بعدش پشیمون میشه میاد میگه ببخشید نگرانشم یکاری کنه ب مامانشم پیام دادم سین زد جوابمو نداد ب نظرتون چیکارش کنم:/

#م‍‌ث‍‌ل‍‌ا ی‍‌ه‍‌و #آن‍‌ل‍‌ای‍‌ن‍‌ش‍‌ی ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌ی #ه‍‌ز‍‌ا‍‌رت‍‌ا پ‍‌ی‍‌ام #دوس‍‌ت‌دار‍‌م ت‍‌و پ‍‌ی‌ ‍ویته" :)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به مامان رلت پیام دادی😂

چیه مگ😐

#م‍‌ث‍‌ل‍‌ا ی‍‌ه‍‌و #آن‍‌ل‍‌ای‍‌ن‍‌ش‍‌ی ب‍‌ب‍‌ی‍‌ن‍‌ی #ه‍‌ز‍‌ا‍‌رت‍‌ا پ‍‌ی‍‌ام #دوس‍‌ت‌دار‍‌م ت‍‌و پ‍‌ی‌ ‍ویته" :)
توام برو بگیر بخواب 

وقتی اعصابم خورد میشه نمیتونم بخوابم 😂

هیچ. خودتو گوچیکن نکن

اخه خیلی اومدم اینکارو نکنم میاد میگه تو غرورت از من مهم ترع

پول نمیده یعنی؟

نه بابا پول ک من هی میگم نده هی میزنه برام تو کارتمو اینا ولی آینده رو دارم میگم

2790
2778
2791
2779
2792