2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

روز۹پریود۱۵چطوره؟

عالی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

امیدت به خدا باشه عزیزم فولکیلول منم دو ماه که پشت سر عم واسه سونو میرفتم ۴و ۵بود دیگه نرفتم پی دوا و درمون شوهرمم واریکوسل داشت اونم نرفت ولی خب بعد دوسال ازدواجمون باردار شدم 

یک روز مونده بود به پریودم

باید وسط دوره سونو فولیکول بدی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
امیدت به خدا باشه عزیزم فولکیلول منم دو ماه که پشت سر عم واسه سونو میرفتم ۴و ۵بود دیگه نرفتم پی دوا ...

عزیزم اطلاعی درموردپولیپ رحم داری؟

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

روز چندمتون؟

دکتر بهتون قرص میده. منم سایز فولیکولام زیاد بزرگ نمیشدن. با لتروزول به سایز مناسب میرسیدن شکرخدا. ان شاءالله برای شما هم جواب میده دوست عزیز. اما سرخود استفاده نکن. ببین نظر دکترت روی چه قرصی هست

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
روز چندمتون؟ دکتر بهتون قرص میده. منم سایز فولیکولام زیاد بزرگ نمیشدن. با لتروزول به سایز مناسب میر ...

یه روز مونده به پریودیم بود.ازشانسم خوردم به تعطیلات دکتر هم نیست بهش سونورو نشون بدم

سایز فولیکول رو که یک روز مونده به پریود اندازه نمیگیرن. نزدیک وسط سیکلت برو سونو. مثلا من سیکلم ۲۸ روزه بود وسطش میشد ۱۴. من ۱۲ میرفتم که قبل از آزاد شدنش سایزشو بفهمم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
۱۱ماهه باردارنشدم چرا

خب پولیپ باید عمل کرد

شاید جای بدیه

خاله منم تا عمل کرد باردار شد