2777
2789
عنوان

آیا من حساسم؟

157 بازدید | 11 پست

بچه ها امشب بله برون خواهرم بود مامانم چن روز پیش زنگ زدگفت امشب بیاین مراسم خواستگاری .رفتیم دیدیم مراسم بله برونه و نشون آوردن براش.من خیلی از دست مامانمو و خواهرم ناراحت شدم که منو بی اطلاع گذاشتن در صورتی که اون خواهرم کلا از مراسم با خبر بود .وقتی بهشون اعتراض کردم گفتن تو حساسی.شما جای من بودین ناراحت نمیشدین ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مامانم همچین باهام رفتار کرد که انگار من مقصرو خداشاهده من همیشه توو مشکلات و سختی ها کنارشونم مخصوصا از زمانی که پدرم فوت کرد شوهرم همه جوره کنارم بود توجیه کارشون این بود که اگه یه زمانی جواب منفی میدادن توو خانواده حرف میپیچید

ول کن بابا زندگی خودتو بچسب بله حساسی چون اهمیت خاصی نداره تو خودت مهم تری به این فک کن یه مراسم جلو ...

اخه عزیزم من همیشه کنارشون بودم بدبختی هاشون برای ما خوشیشون برای بقیه 

اخه عزیزم من همیشه کنارشون بودم بدبختی هاشون برای ما خوشیشون برای بقیه 

جز این باشه باید تعجب کنی

بابای من عمومو ساخت خونشو ماشینشو خرجشو بابای من داد بعد ده سال که یه ارث به زنش رسید حتی یه عیدو تبریک نگفت😂خصلت انسان همینه حالا یه سری استثنایی میشن که داستانش فرق داره