2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی دو شخصیتی و مغرورن فکر کنم خودشونم با دوشخصیتیشون کنار نیومدن چه برسه به بقیه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
خیلی دو شخصیتی و مغرورن فکر کنم خودشونم با دوشخصیتیشون کنار نیومدن چه برسه به بقیه

من دو شخصیتی نیستم پس چرا

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!
همیشه عاشق ابان ماهیا میشم  ب سرانجام. نمیرسه با فروردینیا نمیسازم دمدمی مزاجمـ عجولم ب شد ...

این منممممم 😂

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

هیچکدومش نیستیم😂ولی ممکنه یه لحظه حالمون خوب باشه دو ثانیه بعدش غمگین

حالا که تا اینجا اومدی واسه سلامتی و ظهور امام زمان یه صلوات بفرست🤍♥️
هیچکدومش نیستیم😂ولی ممکنه یه لخضه حالمون هوب باشه دو ثانیه بعدش غمگین

اره دقیقا

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز