2777
2789

دو سه ماه پیش بودخواب دیدم با دختر خالم و پسرام در یک بیابان پر زباله داشتیم پیاده می‌رفتیم .یک دفعه از دوریت یک روستای سرسبز با دختر و باغ بود وارد همونجا شدم . خانواده‌ای دیدم داشتن گل میی چیدن. یک دفعه یاد آمد پسر کوچیکم پیشم نیست. من گریه میکردم داد میزدم پسرم کجاس. از اون خانما التماس میکردم گوشی بدین می‌خوام به پلیس زنگ بزنم که پسر کوچیکم نیس 

هر چه التماس کردم گوشیو به من ندادن

آخر با ترس از خواب بیدار شدم قلب از ترس داشت از جا کنده میشد فکر کردم واقعی هست

نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما میخوام اسم مستعارم و عوض کنم باید چکار کنم ؟! 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

خواب دیدم توی یه حرم قراره عملیات تروریستی انجام بدم و جلیقه ی انتحاری ببندم و ...

یه هفته بعد رفتیم قم توی حرم به شوهرم گفتم خوابی ک میدیدم یه همچین فضایی داشت بعد از قم رفتیم شیراز و خواستیم بریم شاهچراغ و بدلایلی یه چرخی تو بازار وکیل زدیم که خبر توی بازار پیچید که شاهچراغ تیراندازی شده

واسه این نوشتم ببو گلابی که هیچ وقت یادم نره چه اشتباهاتی مرتکب شدم تا حس زرنگ بودن بهم دست نده

خواب هایداستانی میبینم یه بار تو بچگی یه خوابی دیدم بعد چن وقت پیش اتفاقات قبل از اون داستان رو دیدم که چیشده که این اتفاقا افتاده😐دقیقاااا عین فیلما... تازه تو خوابم میدونم که دارم خواب میبینم انواع گ*وه کاریا رو میکنم از بوسیدن و بغل کردن معشوق تا دزدی و قتل و..... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂خییییلی خوبه لامصب🤣

........

بارها روی دریا ها و اقیانوس ها پرواز میکنم پاهام میاد پایین میخوره به آب و حس وحشتناک سقوط میاد سراغ ...

چقد خوب

علاقه داری به آب؟

هر وقت خواستی مدیتیشن کنی همینو تصور کن 

چقد خوب علاقه داری به آب؟ هر وقت خواستی مدیتیشن کنی همینو تصور کن 

اتفاقا فوبیای آب و اقیانوس دارم .

ولی ۲-۳روز پیش رفتیم دریا مدت ها بود نرفته بودم یه حس آرامش عجییییبی داشت واسم

حس بدی داشتی به اون جای سرسبز؟

نه خیلی خوشحال شدم خیلی حس خوبی بود اما وقتی دیدم پسرم نیست ترس ورم داشت که نکنه تو راه فراموشش کردم یا تنها مونده تو خونه

نه من آنم که تو دانی نه تو آنی که من دانم  
 خواب هایداستانی میبینم یه بار تو بچگی یه خوابی دیدم بعد چن وقت پیش اتفاقات قبل از اون داستان ر ...

من میتونم خوابمو کامل کنترل کنم.امتحان کنم بغلو اینا بینم چطوره؟😂