2777
2789
عنوان

ازدواج

101 بازدید | 13 پست

ویژگی هام: چهره ام خوبه. دیپلم هستم. درونگرام ددم میخواد تنها باشم بیشتر اوقات روز رو و کارایی که دوست دارم رو انجام بدم مثل گلدوزی. کتاب خوندن. قران گوش دادن و نماز خوندن. اشپزی کردن و رسیدگی به گل و گیاه

اخلاقم خوبه. دلم نمیخواد با کسی زیاد رفت امد داشته باشیم برا خودمون زندگی کنیم. کم حرفم چون درونگرام. دوست دارم جایی زندگی کنیم دور از خانواده خودم و خانواده همسر آیندم. اختلال تلفظ دارم حرف ر بخاطر همین دلم نمیخواد زیاد با کسی رفت امد داشته باشیم 

بنظرتون با این ویژگی ها کسی هست برا ازدواج 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درونگرا بودن خصلت بدی نیست اما با ی درون‌گرا ازدواج کن. چون پا ب پاش نری ازت خسته میشه. بجای تو یکی ...

اره میدونم دوتا درونگرا بهترن 

بیشتر بخاطر اختلال تلفظم درونگرا شدم اما خوبه 

نمیدونم خودم که خیلی اذیتم شما گفتاردرمان انلاین نمیشناسین تو فامیل و اشناهاتون؟ 

ن والا. بابا علی دایی لکنت زبان داره کل جهان میشناسنش. زیاد سخت نگیر اونی ک باید بیاد بالاخره میاد انشالا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز