چغور مدیر استارتر عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 2387 عنوان کسی رو دیدین 75 بازدید | 4 پست من از مهر تاالان خونریزی و لکه بینی دارم نمیدونم چرا خوب نمیشه بارداری خارج رحمی داشتم تا حالا کسی تو شرایط من دیدین خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚 1402/01/11 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چغور مدیر استارتر عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 2387 میگن قرص کمر خوبه یه قطره گیاهی هم هست اسمش یادم نیست قرص کمر هم استفاده کردم عزیز ولی تاثیر نداشت دارم دیونه میشم خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
یازهرایمرضیه عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 7491 قرص کمر هم استفاده کردم عزیز ولی تاثیر نداشت دارم دیونه میشم نذر کن چهل روز زیارت عاشورا با توجه و معنی بخونیهر روز یادت باشه بخونیخیلی تو درمان بیماری ها برام موثره خیلییی ان شا الله که راه درمان خوب برات پیدا میشه نگران نباشاین نذر زیارت عاشورا تو درمان بیماری ها خیلی مجربه
چغور مدیر استارتر عضویت: 1400/09/27 تعداد پست: 2387 نذر کن چهل روز زیارت عاشورا با توجه و معنی بخونی هر روز یادت باشه بخونی خیلی تو درمان بیماری ها بر ... تشکر عزیز سعی میکنم انجام بدم خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚