2777
2789
عنوان

آزمون قلمچی

104 بازدید | 4 پست

چجوری تو آزمونای جامع تراز بالایی بگیرم؟ 

تو آزمونای مبحثی تراز درسای دهم یازدهمم ۵۹۰۰ حتی بالای ۶۰۰۰ بود امت آزمون جامع رو شدم ۵۳۰۰ و ۵۰۰۰...

کلا از خودم ناامید شدم😔

تو خونه که تست میزنم‌ خیلی غلطام کمتره اما آزمون جامع ها رو خیلی بد میدم..

بعد یه سوال میخوام کنکوریم مهرو ماه رو بگیرم خوبه بنظرتون؟ 

بعد کتابای فصل آزمون چطور اوناهم خوبن؟ 

رشتم انسانیه

من خودمم کنکوریوم داشتم فرقی نمیکنن دوتاشون خوبه هم کنکوریوم هم دور دنیا در ۴ ساعت گاج

به تراز اهمیت نده مهم اینه مطابق با آزمونا درستو بخونی و پیش ببری و تستشو بزنی خلاصه مهم اینه خودت فهمیده باشی 

تراز انقدر تقلب توش هست که اصلا دیگه معیار نیست 

سعی کن به درصدات توجه کنی بیشتر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحلیل ازمون را خیلی جدی بگیر اصلا علت غلط هات ببین چیه و ازمون قلم چی نسبت به کنکور سخت تره

تحلیل میکنم همه نکاتی رو هم مینویسم و میخونم اما بازم سر آزمونای جامع کلا گند میزنم:/

من خودمم کنکوریوم داشتم فرقی نمیکنن دوتاشون خوبه هم کنکوریوم هم دور دنیا در ۴ ساعت گاج به تراز اهمی ...

بله تراز زیاد مهم نیست 

درصدامم بد نبودن دو سه تا درس رو فقط خیلی پایین زدم اما بازم نسبت به آزمون مبحثی ها پایین تر بودن درصدام