2777
2789
عنوان

بیاید دروغ سیزده بگیم دورهم دروغ کی قشنگتره

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 41 پست
بچه ها انصافا اینو رسم نکنید  ضد فرهنگه

من به این سنم پارسال فهمیدم بعضی ها رسم دارن هنوزم برام عجیبه و مسخره 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عاشق خواهر شوهر کوچیکممم دوس دارم موهاشو شونه کنم و قشنگگگگگگگ ببافمممم 😂😂

😂فک کنم واقعیش اینه دوست دارم موهاش دونه دونه بکنم

حوصله دارید انتقام می گیرید همین که مثل قبل نمی بینید کافیه

همه چی آرومه من چقدر خوشحالم طلا خریدم گرمی ۱۰۰تومن ماشین با ۵۰۰میلیون بنز میشه خرید ...خونه اینقدر ارزونه همه دوتا ۳تا خونه دارن ‌‌مدارس رو بگو چقدر خوبن و بچه هامون ذوق دارن و دکترها رایگان دندونپزشکی مفت و... 

🤪

وقتی از خونه میرم بیرون ارامش دارم  قدم به قدم یاد خدا و پیغمبر میافتم 

مردمم چقدر خوب شدن  همه با هم خوبن. انسانیت موج میزنه 

خانواده ها هر روز گرم تر از دیروز نه طلاقی نه خیانتی نه هرزگی 

همه چی عالی.   پرفکت

من به این سنم پارسال فهمیدم بعضی ها رسم دارن هنوزم برام عجیبه و مسخره 

بخدا این اصلا توی فرهنگ ما نیس  

دروغ اوریل، واسه خارجیاس 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عکس بده 

از چی

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕