2777
2789
عنوان

بارداری

67 بازدید | 7 پست

سلام خانما وقتتون بخیر . من آخرین بار ۱۹ بهمن پریود شدم و بعد از ۱۶ روز تاخیر آزمایش دادم و جوابم مثبت بود ولی متاسفانه چون دکتر تبود بخاطر تعطیلات فعلا دکتر نرفتم و دوشنبه یعنی فردای ۱۳ بدر بهم وقت دادن . الان دقیق نمیدونم چند وقتمه ولی با محاسبه آنلاین زمان بارداری الان ۷ هفتمه . حالت تهوع و گاهی استفراغ ، حساسیت سینه . گاهی احساس سرما و گاهی هم گر گرفتگی و درد شکم گاهی وقتا و نفخ شدید دارم . امروز درد سینم قطع شد نگرانم

نگران نباش گلم

بری سونو دقیق میگه بهت

قطعا خدا ی بچه ی سالممم و زیبا میخاد بهت هدیه بدهههه😍❤️❤️❤️❤️

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ان شاالله عزیزم . برام دعا کنین لطفا

قطعا دعا میکنم گلم

میدونم بهترین ها قراره برات اتفاق بیفته

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕