2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

345 بازدید | 24 پست

چشمام داره میسوزه ولی نمیتونم گریه کنم داداشم آموزشی نیروی انتظامی هستش میخواد انصراف بده به حرف هیچ کس هم گوش نمیکنه مامان هم غصه اشومیخوره دلم برای آینده اش میسوزه که بعدمیخواد چیکارکنه

نمیدونم چن سالشه ولی مطمعن باش ک صد در صد یه فکرایی تو سرشه وگرنه هیچ ادم عاقلی همچین کاری نمیکنه و ...

19سالشه خیلی باهاش حرف زدیم مامانم میگه جواب مردم روچی بدم آینده اش خراب میشه ولی فقط میگه نه من علاقه ندارم حتی فرمانده اش هم راضی نیست این انصراف بده 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

19سالشه خیلی باهاش حرف زدیم مامانم میگه جواب مردم روچی بدم آینده اش خراب میشه ولی فقط میگه نه من علا ...

ببخشیدا مرض نداره ک انصراف بده و ایندشو خراب کنه بیشتر پی این باشین ک ببینین چ فکرایی تو سرش داره ن بقیه چیزا وقتیم علاقه نداره خب زوری نیس ک 😑

ببخشیدا مرض نداره ک انصراف بده و ایندشو خراب کنه بیشتر پی این باشین ک ببینین چ فکرایی تو سرش داره ن ...

میگه میرم شغل آزاد اول خودش باعلاقه رفت همون سری اول هم مراحل روقبول شد

نمیدونم ولی بجای مخالفت باهاش را بیاین خودتونو ازش زده نکنین اولویتتون داداشت باشه ن حرف مردم اگ زرنگ باشه از شعل ازادم در امد زیادی میتونه به دست بیاره چرا اینقد سخت میگیرین بش؟

نمیدونم ولی بجای مخالفت باهاش را بیاین خودتونو ازش زده نکنین اولویتتون داداشت باشه ن حرف مردم اگ زرن ...

زرنگ هست فقط من نمیگم همه میگن روابط عمومی بالایی هم داره ولی دلم برای آینده اش میسوزه میترسم بعدپشیمون بشه نگرانشم

زرنگ هست فقط من نمیگم همه میگن روابط عمومی بالایی هم داره ولی دلم برای آینده اش میسوزه میترسم بعدپشی ...

با حرفو اینا قانعش کنین اگه نره ایندش چجوریه چی میشه 😐🤦🏼‍♀️با سخت گیری و اینا هیچی حل نمیشه

تو جای داداشت نیستی بفهمی چقدر داره زجر میکشه 

یکی از اشناهامون همین آموزشی نیرو انتظامی اصفهان هست نابود شده نابودددد 

یعنی حوری که اصلا دیگه اون آدم سابق نیست خیلی سخته باو

2827
2791
2779
2792