2777
2789
عنوان

آخرالزمان؟؟؟؟!!!! 😰😰😰

8908 بازدید | 79 پست

قبل از اینکه بگم آخر الزمان یعنی چی بگم بهتون 

هرکسی اسم آخرالزمان رو گفت که مثلا اومده و فلان و این حرفا، بدونید کسی که این روزا این کلمه رو به کار می بره خودش دقت نکرده به این کلمه 👈🏾 آخر خب از اسمش معلومه آخر، پایان، زمان هم یعنی عصر، پس آخر الزمان یعنی 👈🏾آخر یکی از عصرهای زمین شناسی 

و همبن جوری میان رعب می ندازن تو دل آدما... 🙄

پس آخرالزمان به معنی قیامت نیست🚫

خدا خودشم تو قرآن گفته هیچ کس نمی دونه قیامت کی هست... ❗❗شاید همبن فردا باشه 

اون وقت اینا میخوان به شما بگن قیامته؟؟؟!!!!!! 🙄

ولی مرگ هستا، که اگر خوب باشیم اون مرگ هم هیچ ترسی نداره به خدا من مرگ رو تجربه کردم تو تاپیک هام نوشتمش... 

پس عزیزای دلم دیگه به خاطر این کلمه ترس به دلتون راه ندین 💙❤️💙 اگر خواستین به دیگرانم خبر بدین... 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزرگوار متن رو خودتون نوشتید ؟! 

آخرالزمان به چند دوره میگن یکی بعد از حضرت محمد که میگفتن پیامبر آخرالزمانی هاسیکی بعد از امامان و یکی عصری که الان درش هستیم!

قیامت با آخرالزمانی که تو فیلم هاس فرق داره

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟
تموم شد خیلی تاثیر گذار بود 😂😂 الان تو دوران اخر الزمان هستیم نشونه هاش اومده  مثل همین ...

عزیزم اگر لز زمین شناس ها بپرسین بهتون میگن طبق تحقیقات شون هسته زمین از حرکت داره می ایسته، وقتی هسته زمین داره از حرکت می ایسته یعنی داره یه عصر جدید زمین شناسی رخ میده 

آره خب خودم در زمینه امام زمان شناسی هم دارم تحقیقات انجام میدم و می دونم ظهور امام زمان نزدیکه بارها خواب ظهورش هم دبدم❤️💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

طبق تحقیقات علمی زمین شناسی به این نتیجه رسیدم💙

مرگ چ جوری بود تجربش؟ میشه بگین لطفا

عزیزم خیلی زیاده متنش اگر خودتون خواستین تو تاپیک تجربه مرگ من هس، اگرم خواستین تو خصوصی براتون بفرستم 💙

این اخر الزمان با اون اخر الزمان فرق میکنه قشنگم

آره ي آخرالزمان دیگه هم تو علم متافیزیک هس که از سال 2012 وارد اون عصر شدیم و الان طبق علوم متافیزیک عصر آکواریوس هستیم 

عزیزم من ی مدت با اجنه در ارتباط بودم خیلی از علوم رو در اختیارم گذاشتن قبلا هر سوالی در مورد هر علمی خواستین در خدمت گذاری حاضرم 💙❤️

آره ي آخرالزمان دیگه هم تو علم متافیزیک هس که از سال 2012 وارد اون عصر شدیم و الان طبق علوم متافیزیک ...

البته همه جنبه هاشو در اختیارم نگذاشتن 

خوندم عزیزم

💙