بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
پودر Mt پودر مرداب سنگ پماد زینک وازلین بعد اسپری خوشبو کننده مام بعد استحمام& ...
دوست عزیز من شنیدمپودر سنگمرداب سرطان زاست. نمیدونم کاش یه تحقیقی بکنید. من خودم کرم دئودورانت کلیون بعد از هر حمام میزنم. عاااالیه. تا چندروز بوی عرق نمیدی. عرق میکنی ها فقط بو نمیدی. امیدوارم ضرر نداشته باشه. ظاهرا مال ایتالیاست و امیدم به اینه که بی ضرر باشه
برای سلامتی و فرج امام زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
فک کنم این کرم ها و مام ها بخاطر پارابن و آلومینیوم سرطان زا تر از چیزای طبیعی باشن نمیدونم در همی ...
من اگه کرم کلیون نزنم اونقدر گرمایی ام و عرق میکنم یه روزه بو عرق میگیرم. چندساله از این کرم کلیون میزنم زندگیم از این رو به اون رو شده. خصوصا برای مسافرت عالیه. دیگه توکل کردم بخدا. خونه نیستم برم خونه روشو میخونم ببینم ترکیباتش چیه
برای سلامتی و فرج امام زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم