2777
2789
عنوان

چقدر خوب بود... 🙂

151 بازدید | 15 پست

دیدنش.... بودن کنارش.... حرف زدن باهاش.... چقد تک تک لحظه های وجودش قشنگ بود

کاش بیشتر خوشحالی میکردم بیشتر قدر میدونستم 

اما الان تک تک اون لحظه ها فقط شده حسرت

آخ که چ حس بدی این دلتنگی 🥲

تاحالا تجربه حسرت بازگشت لحظه ای رو داشتین؟؟ 

حسبی الله♥                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حسرت دیدنش..حسرت نگاش..حسرت بغلش..حسرت خندیدنس..حسرت اینکه پیش مت اون کوه غرور گریه میکرد..حسرت بوسیدنش.. حسرت صدا زدناش.. حسرت درد و دلاش.. حسرت آنا گفتنش🙂حسرت خودش..اسمش..همه چیش :)

خوشحالی و شادی در این عالَم بینهایت هست و هرلحظه میتونید این شادی رو تجربه کنید به شرطی که خودتونو محدود و وابسته به چیزی یا کسی نکنید...

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
اره حسرت دیدنش..حسرت نگاش..حسرت بغلش..حسرت خندیدنس..حسرت اینکه پیش مت اون کوه غرور گریه میکرد..حسرت ...

اخ که چه بده این حسرت اروم اروم جون ادمو میگیره 

حسبی الله♥                                                                 
خوشحالی و شادی در این عالَم بینهایت هست و هرلحظه میتونید این شادی رو تجربه کنید به شرطی که خودتونو م ...

بله درسته

واقعا این وابستگی مرگه 

حسبی الله♥                                                                 
یه بار تو عمرم کنارش قدم زدم. کاش تا اخر عمرم اون لحظه میموند و تموم نمیشد

🥺

چیشد که رفت؟ 

حسبی الله♥                                                                 
🥺 چیشد که رفت؟ 

راستش بهم نه گفت اون یه باری که باهاش قدم زدم هم تو دانشگاه یه بسته پدرش داده بود دستم که ببرم براش چون سنگین بود خودم بردم براش تو زحمت نیفته. 

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
راستش بهم نه گفت اون یه باری که باهاش قدم زدم هم تو دانشگاه یه بسته پدرش داده بود دستم که ببرم براش ...

آخی چ تلخ 🥺💔انشالله اگه صلاح باشه خدا خودش شرایط رسیدن بهشو براتون جورکنه

حسبی الله♥                                                                 
آخی چ تلخ 🥺💔انشالله اگه صلاح باشه خدا خودش شرایط رسیدن بهشو براتون جورکنه

انشاالله . امیدوارم شما هم به هم برسید

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)