2777
2789
عنوان

❤️......صادقانه بگم .....❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 55 پست
نمی‌دونم دلیله دعواتون چی بود ولی هرچی که هست سعی کنین درستش کنین ، همین امسال عید میتونست بهونه ای ...

سرمسائل مادی با شوهرم... ولی متاسفانه همرو از چش من میبینن همیشه😑

ن دیگ اونا اینطوری دوس دارن..قهر..

منم دورم ببینم کی یاد من میوفتن

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤
فدای محبتت الهیییی آمین 😍 چرا با خودش حرف نمیزنی؟

قربونت😚😚😍

خیلی زودرنجه

همیشه زود قهرمیکرد.. تا ب شوهرم محبت میکردم اون قهرمیکرد منم میرفتم از دلش درمیاوردم

دیگ خسته شدم

حوصله منت کشی ندارم

اونم شورشو دراورده دیگه😝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرمسائل مادی با شوهرم... ولی متاسفانه همرو از چش من میبینن همیشه😑 ن دیگ اونا اینطوری دوس دار ...

بهترین کار اینه خودت حرف بزنی با خودش تا سوتفاهما رو برطرف کنی 

آجی من و عشقمم جفتمون بی نهایت مغروریم بعضی وقتا فک میکنم خندم میگیره ولی برای هم اصلا مغرور نیستم با بقیه چرا ، ولی برای همدیگه نه 

تو هم اگه اونو مث داداشت دوست داری بنظرم غرورتو بذار کنار و سره صحبت و باهاش باز کن اگه دیدی ازت دوری کرد تو هم بکش کنار بالاخره ی روزی می‌فهمه حق با تو بود 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
قربونت😚😚😍 خیلی زودرنجه همیشه زود قهرمیکرد.. تا ب شوهرم محبت میکردم اون قهرمیکرد منم میرفت ...

زنده باشی مهربونم❤️😍😘

ای بابا 😐 این چ کاریه چند سالشه؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
بهترین کار اینه خودت حرف بزنی با خودش تا سوتفاهما رو برطرف کنی  آجی من و عشقمم جفتمون بی نهایت ...

اینقد باهاش حرف زدم ک دیگه از حرفای خودم خندم میگیرع

تا وقتی دهن بینه درست بشو نیس😅😓

اینقد باهاش حرف زدم ک دیگه از حرفای خودم خندم میگیرع تا وقتی دهن بینه درست بشو نیس😅😓

پس بذارش به حاله خودش بالاخره متوجه میشه حق با توعه

واسه خوب شدنه رابطتون فقط دعا کن گلم تو دلت پاکه خدا از نیت پاکت خبر داره خودش واست درست میکنه

تازه رفته تو ۲۵  منم ۲۶😁

خدا حفظش کنه 🌸 ولی تو این سن دیگه نباید قهر کنه وقتی به شوهرت محبت می‌کنی 😐 زنشی بایدم بهش محبت کنی گلم 

پس بذارش به حاله خودش بالاخره متوجه میشه حق با توعه واسه خوب شدنه رابطتون فقط دعا کن گلم تو دلت پاک ...

انشالله ک همینطور بشه

خیلی دلم براش تنگ شده کلی خاطره باهم داشتیم

خداکنه بفهمه ک کی بد بود کی خوب

خدا حفظش کنه 🌸 ولی تو این سن دیگه نباید قهر کنه وقتی به شوهرت محبت می‌کنی 😐 زنشی بایدم بهش محبت کن ...

درک نداشت😝 از اول خودم باعث شدم توقعش زیادشع

ولی من میگفتم مث داداشمه تنهاس گناه داره هواشو داشته باشم

براوووو👏👏👏

ممنون

درک نداشت😝 از اول خودم باعث شدم توقعش زیادشع ولی من میگفتم مث داداشمه تنهاس گناه داره هواشو داشته ...

درسته اونم نیاز ب محبت داره ولی تو نمیتونی ب شوهرت محبت نکنی بخاطر ناراحت شدنه برادرشوهرت گلم 

ولی بهتره آدم حده خودشو بدونه عزیزدلم اینجوری باعث شد تا پرتوقع بشه ، ان شاالله که باهم خوب میشین ولی خوب هم شدین هر وقت حد و مرز بذار واسه محبت کردن تا عادت کنه

انشالله ک همینطور بشه خیلی دلم براش تنگ شده کلی خاطره باهم داشتیم خداکنه بفهمه ک کی بد بود کی خ ...

عزیزدلم ، به خدا بسپر خودش درست می‌کنه 

اگه قرآن میمونی سوره مبارکه محمد و بخون من معجزش ایمان دارم🤲💚

درسته اونم نیاز ب محبت داره ولی تو نمیتونی ب شوهرت محبت نکنی بخاطر ناراحت شدنه برادرشوهرت گلم  ...

اره درسته

اشتباه کردم

انشالله درست بشه دیگ رعایت میکنم

ممنونم ازت عزیزم😍😚