2777
2789
عنوان

❤️......صادقانه بگم .....❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 55 پست
فکر کنم تمام دعاش این باشه که عشقش نفس بکشه  چون بنظرم معتقده که نفسات ب نفساش بنده

🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسم کاربری تون به آدم عجیب آرامش میده  دوردونه بودن خیلی خوبه مگه نه؟🥺🥺

راستش من کلمه دردونه رو از وقتی ک خوشم اومد ، گفتم ب یکی نسبت میدمش ک برام تو دنیا تک باشه ، یکی باشه ک واقعا برام خاص باشه 

انقد شد و شد و شد یهو عشقم اومد شد همه زندگیم ، ب خودش نگفتم ولی ی بار تو تایپ اولین بار یهویی نوشتم دردونه ، اولش از فرستادن پشیمون شدم ، بعد گفتم با خودم ک دقیقا همونی ک میخواستم بهش دردونه بگم ایشونه💗

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
راستش من کلمه دردونه رو از وقتی ک خوشم اومد ، گفتم ب یکی نسبت میدمش ک برام تو دنیا تک باشه ، یکی باش ...

واقعا از این عشقت واسه همه آرزو میکنم 

اتفاقا منم ی دونه عشق دارم که دوردونمه 

اصلا ی جوری دوسش دارم که بیا و ببین 

از دوس داشتنش سیر نمیشم 

از نگاه کردن بهش سیر نمیشم 

همیشه هم بهش گفتم که اون تنها داراییه منه

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
واقعا از این عشقت واسه همه آرزو میکنم  اتفاقا منم ی دونه عشق دارم که دوردونمه  اصلا ی جو ...

ان شاالله بحق این شبای عزیز عشقتون پایدار

ان شاالله بحق این شبای عزیز عشقتون پایدار

ایشالله

عشق نیست که جنونه 

اول دوس داشتم بود ، بعد عشق ، بعدش جنون 

ولی این جنون رو با هزاران عاقلی عوض نمیکنم

ایشالله عشق نیست که جنونه  اول دوس داشتم بود ، بعد عشق ، بعدش جنون  ولی این جنون رو با ...

مهم اینه خدا شما رو سهم قلبه هم کرد 

ان شاالله همه‌ی عاشقای دنیا بهم برسن و عشقشون مث عشقه شما باشه

مهم اینه خدا شما رو سهم قلبه هم کرد  ان شاالله همه‌ی عاشقای دنیا بهم برسن و عشقشون مث عشقه شما ...

اسم عشقم نازنینه 

میبینی چ اسم خوشملی دارع؟🥺

اسم عشقم نازنینه  میبینی چ اسم خوشملی دارع؟🥺

نمی‌دونم چرا بهش حسودیم شد