بهم گفت که ببخشمش منم بهش گفتم اگه توو گذشته من همچین لکه ای بود چیکار میکردی گفت میبخشیدمت منم گفتم خب توو گذشتم که همچین چیزی نیست ولی اجازه بده من یه مدت کوتاهی دوست پسر داشته باشم در حد تماس تلفنی بهم گفت با غیرتم بازی نکن
دنیا رو سرم خراب شده الان که بغلم میکنه همش صحنه ای که با یکی دیگه بوده میاد جلو چشمام اشکام خود به خود میریزه توو گوشیشم پیام با یه دختر دیدم که حرفا زشتی بهش زده بود ولی تاریخ پیاما مال 1سال پیش بود قسم خورد که اینا مال قبل از آشنایی با من بوده قسم خورد که از وقتی با من عقد کرده به سمت هیچ دختری نگاه نکرده ولی دیگه قسماشم برام قسم نیست 😭😭😭
اون شب که گریه میکردم کنارم بود هر نیم ساعت یه بارم بهم میگفت گریه نکن ولی من داشتم نابود میشدم اون اصلا اشکش در نیومد بهم گفت توو نمیدونی من از دورن داغونم 😢😢
خیلی با خودم سبک و سنگین کردم که ازش جدا شدم دیدم خودکشی برام خیلی راحت تره ولی نمیتونم ازش جدا شدم برا همین دوباره باهاش شروع کردم اما الان اصلا بهش اعتماد ندارم ولی خیلی خیلی دوسشدارم 💔🥺
فهمیدم قبلا هم دوست دختر داشته هم مشروب میخورده خیلی ناراحت شدم اخه خودم خیلی آدم ...
حالا اون که گذشتشه الان چطوره بنظرت همچنان اینجور آدمیه؟
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
خیلی با خودم سبک و سنگین کردم که ازش جدا شدم دیدم خودکشی برام خیلی راحت تره ولی نم ...
عـــزیزم خیلی کودکانه فکر میکنی...ببین تو به خاطر یه سیگار کشیدنش نابود شدی.تو آدم معتقدی هستی ولی ایشون چارچوبی نداره تو زندگیش...با کسی که بهش اعتماد نداری نمیتونی خوشبخت بشی همیشه فکرت هرز میره من هر چی بگم گوش نمیدی و پای دوست داشتن رو وسط میکشی ولی خب رسالت من اینه چیزی که درسته رو بهت بگم