2777
2789

شوهرمو گفتم مادرت چرا رفته پشت سرم گفته عروسم فلانه گفت خب حق گفته گفتم مامانت اول پسر خودشو درست کنه ک زن تازه عروسشو عوض اینکه ببره ماه عسل خودش مجردی سه روز نره ،گفتم اگه نرفتم مسافرت تنهایی ابروت رو نبردم ادم نیستم گفت تو ک همینجوریشم ابرومو بردی ما اصن خجالت میکشیم بگیم تو عروس این خانواده ای😊خیلی ناراحتم بچه ها 😔 بهش گفتم خب جداشو برو از این خونه چرا اینجایی پس گفت من برم؟؟😣 فکر کنم منتظر رفتن منه😔

معلوم نیست مادرش باز پیشش چقدر به من توهین کرده و فحش داده چیا گفته ک شوهرم این حرفو بهم زد

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
2804

بگو من هرچی باشم ببین تو چقد بدبختی که اومدی به غلامی بپذیرمت

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بزگترین اشتباهت اینجاس که شوهرت سه روزه رفته  مجردی .

تو نشستی نگاه کردی . 

اشتباه بعدیت اینه که مادرش پشت سرت حرف گفته زنگ میزدی به مادرش جلوی شوهرت . و میشستیش . 

اشتباه بعدیت اینه که ....

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
2805

مشکلت اینه اشتباه یکی دیگه رو پیش یکی دیگه میبری. نباید اجازه بدی رفتارای مادرش وارد صحبت های تو و همسرت بشه. 

فکر نکنین وقتی به شوهرتون از خانوادش میگین ازتون قدردانی میکنه، بهیچ وجه

دختر دهه شصتی 🩷 👸🏻
2801