2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شیرینی جات زیاد خوردم توی عید

ی سمت صورتم روی گونم جوش زدم

دو روز دیگه جایی دعوتم

چیکار کنم زود خوب شه؟

شاید تلخه و بی مزه ولی مست چشاتم🧚🏻‍♀️💜  سوالای حقوقی رو جواب میدم گاهی،تاپیکی بود سوالی بود در خدمتم🐣🌸   با آدمای بی شعور بد دهن حرفی ندارم⛔     (تعلیقی  حساب کاربری دوم🦢🦋)

یه مقدار صورت من به خاطر عدم استفاده از ضد آفتاب دچار لکه شده. جوش چربی هم دارم 

امدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.... بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا ....... نوشدارویی و بعد مرگ سهراب آمدی...... سنگدل این زودتر می خواستی حالا چرا آمدی ..... عمر ما مهلت امروز و فردای تو نیست ..... من که یک امروز مهمان توام فردا چرا ......... ....... ........ ........ .......... ...‌..  .......‌  واین دنیا زودتر از آنچه که فکرش را کنی تمام می شود و تو میمانی با حسرتی عظیم در روز وانفسا‌ .... روزی که در آن اگر توشه ای نداشته باشی حیران و سرگردان خواهی ماند.... در این دنیا تا میتوانی حق الناس و حق الله را مراقبت کن .... قبل از اینکه به حسابت رسیدگی کنند خودت به حسابت رسیدگی کن . اگر می‌شود هر شب محاسبه داشته باش.... سبکبال باش... نمازت را در اول وقت آن به جا آور.... روزه و دیگر واجبات را انجام بده .... باشد که خداوند از تو درگذرد .......... خدایی که در این نزدیکی ست و همواره به تو یاری می رساند        ...............آرزویترابرآوردمیکندآن🦋خداییکه🦋آسمانرابرایخنداندنگلیمیگریاند