2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برا ما همه از هم فرار میکنن نمیدونم چرا🤔دیشب مثلا افطاری خونه عموم دعوت بودیم همه پسرعموها و دخترعموها پیچونده بودن فقط تک و توک بودیم جالبه سالی یه باره دورهمی اونم اینجوریه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
علتش چیه اخه

زیاد از بچه هاشون توقع دارن اونا هم نمیتونن براورده کنن پس نمیان تو جمع که ماماناشون به ادامه قیف گرفتن ادامه بدن اخه شیش تا عمو دارم عمه ندارم یکم بشوره بذارتشون کنار 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
علت دعواها چیه ؟

نگاه کن چند دسته آدم تو جامعه هست دسته اول کامل با فامیل خوبن و فامیل با اون اجاقشون گرمه گرمه دسته دوم علاقه به رفت آمد با فامیل ندارن حتی من آدم میشناسم همسایه دیوار به دیوارن و برادرن رفت آمد ندارن جلو در سلام علیک دارن اتفاقی جنگی هم بینشون نیست خصلتشون اینه دسته سوم هم خانواده ماست ما با فامیل خیلی خوب بودیم با همه رفته آمد داشتیم آدم های که بزرگ ترین کمک رو کردیم در حدی که بابام ۶ماه تو خونه نگه داشت اوستا کردش پسر طرف رو فرستاد خونشون یا یکی که خانواده دخترشو میزدن بهم اجازه ندادیم ..اما همه این آدما بهمون ضربه زدن آتیش انداختن تو خونمون دعوای ناموسی اتفاق افتاد با نصف فامیل قطع رابطه کردیم اوناییم که موندن با احتیاط سالی یه بار میریم میایم .... در کل رابطه ندارن با عمه اینا خیلی بهتر با آدم کم رفت آمد کن اما با کیفیت باشن !کنجکاوی نکن الکی فامیل به چه دردی میخوره جز درد سر