2777
2789
عنوان

تنهایی من

92 بازدید | 9 پست

دو ماهه اومدم خونه پدرم برای جدایی اقدام کنم ی بچه ۳ ساله هم دارم که پیش خودمه

تو این مدت حتی یبارم همسرم ی زنگ نزده ی پیام نده ببینه حال پسرمون خوبه هزارتومنم نفرستاده

خیلی دلم گرفته همسرم فحاشه دست بزن داره بی احساسه خانواده درست حسابی نداره پولم نداره

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
باید مستقل شی سرکار بری راه سختی در پیش داری ولی خدا بزرگه

😔😔😔😔😔

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر بچه خیلی تحمل باید کرد.....

امیدوارم به تفاهم و دوستی روزای اول زندگی برگردین حتی بیشتر..

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
بخاطر بچه خیلی تحمل باید کرد..... امیدوارم به تفاهم و دوستی روزای اول زندگی برگردین حتی بیشتر..

۸ ساله دارم تحمل میکنم خودشم نمیخاد منو دوست نداره

۸ ساله دارم تحمل میکنم خودشم نمیخاد منو دوست نداره

اگر تا این حد شمارو نادیده گرفته و دوست ندارید دیگه ادامه بدی.

پس دقیق جوری جلو برو ک نقره داغ بشه اون....

نباید کسی دخالت بکنه درست نیست چونکه شما بچه دارید...اما وقتی گفته نمیخواد...پس حقشه گذشت نکنی در مسیر قانون

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اگر تا این حد شمارو نادیده گرفته و دوست ندارید دیگه ادامه بدی. پس دقیق جوری جلو برو ک نقره داغ بشه ...

خیلی دلم میخاد حالشو بگیرم خیلی بد کرد نه عروسی واسم گرفت نه مسافرتی بردم فقط فقط توهین تحقیر همه اعتماد بنفسمو گرفته 

خیلی دلم میخاد حالشو بگیرم خیلی بد کرد نه عروسی واسم گرفت نه مسافرتی بردم فقط فقط توهین تحقیر همه اع ...

متاسفم این همه دلخوری پیش آمده کاش غیر از این بود.

حالا شما اگر مهریه داری و جهیزیه.

بهتره با وکیل خوبی مشورت بکن. بنظرم خانم بگیری بد نیست هزینه هم یه جوری با شما کنار میاد.چون خودت تنهایی سخته حقی ک میخای بگیری ازش.هر شهری باشی حتما داره  وکیل با انصاف. 

متاسفم این همه دلخوری پیش آمده کاش غیر از این بود. حالا شما اگر مهریه داری و جهیزیه. بهتره با وکیل ...

باورت میشه هیچ حقی نمیخام فقط میخام تمومش کنم و اینکه هیچوقت نیاد پسرمو ببینه فقط همین خستم خیلی خستم 

متاسفم این همه دلخوری پیش آمده کاش غیر از این بود. حالا شما اگر مهریه داری و جهیزیه. بهتره با وکیل ...

اره مهریه دارم ۱۱۴ 

جهیزیه‌م دارم