2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

91 بازدید | 8 پست

به همه نگاه میکنم به عشقشون رسیدن منم قراره اخر این ماه بیان خاستگاریم خودمم دارم چله زیارت عاشورا ختم صادات و ۲۰۰۰صلوات و ختم میکنم ولی بازم از استرسم کم نمیشه😔😔

ایشالله ک بهترینها برات رقم بخوره.

روزی ک داشتیم عقد میکردیم ی پلاک بهش هدیه دادم روش نوشته بودم * برای بدست اوردنت دلی رو به دریا زدم ک از آب واهمه داشت گفتم این پلاک گردنت باشه ک یادت نره .... تو این دریا غرق شدم از هیچکس نگذشت برای نجاتم ....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای خوش به حالت منم دعاکن......ببین ازخدابخواه اگه به صلاحت هست قسمت همدیگه بشین 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

عزیزم تو ایتا یه کانالی هست که مدیرش سیده خانم هستن 

و صلواتی حاجتتو بگو بهت ختم میده 

اونایی که حاجت روا شدن اسکرین شات گذاشته تو کانال 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹... چیزایی که میتونستن فوق العاده باشن رو خراب کردم فقط چون حالم خوب نبود🥲.....بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

وای خوش به حالت منم دعاکن......ببین ازخدابخواه اگه به صلاحت هست قسمت همدیگه بشین 

عزیزم الاهی هرکی هر حاجتی داره خدا براوردش کنه دله همه شاد بشه 😍😘😘😘