بیخیاله هیچی براش مهم نیست الان یکی دوساله اصلا تو هیچ مهمونی شرکت نمیکنه نه طرف خودش نه طرف من دختر منم عاشق مهمونیه وقتی بشنوه اینقدر گریه میکنه بعضی جاها منم نمیرم بعضی جاها بخاطر دخترم مجبورم تنهایی برم فروشگاه لوله و اتصالات داره یه یکماهیی هم هست کافه رستوران باز کرده از اول عید فقط خونه باباهامون اومد دیگه هیچ جا نیومد بخدا خسته شدم از نظر مالی و اخلاقی مشکلی نداره ولی این اخلاقش خستم کرده بخدا دارم دق میکنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامانم چند شب مهمون داشت همه میپرسیدم دامادت کجاست دیشب فامیلای مامانم همه خونشون بودن همه میپرسیدم فلانی کجاست دخترخالم صبح زنگ زدفرداشی دعوتم کرد چه بهونه ای بیارم اخه نرم
درونگراست با جمعای شلوغ حال نمیکنه جرا دق کنی؟بپذیرش
ببین عزیزم نمیشه ک وقتی ازدواج میکنی و در اخر بچه دار میشی دیگ تو تنها نیستی با خانواده ای ک تشکیل دادی هستی پس الویتت باید اون بچه باشه و روحیش
به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش