2777
2789
عنوان

بارداری

99 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من دوهفتس سقط کردم برای بقایا رفتم گفتن یک و نیم سانت بقایا داری ی دکتر گفت ۱۰ روز قرص ال دی بخور بعد قطع کن با خون ریزی اونم بیوفته ی دکترم گفت با دو دوره پریودی میوفته بنظرتون چیکار کنم خیلی استرس دارم لطفا اگه تجربه دارید راهنمایی کنید

برای من که نه با قرص نه پریودی دفع نشد،کورتاژ شدم

خییییلی راحت و بدون،درد،خونریزی یا عوارض

و بعد ۶ماه الحمدلله بدون هیج مشکلی باردار شدم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=282637059]برای من که نه با قرص نه پریودی دفع نشد،کورتاژ شدم خییییلی راحت و بدون،درد،خونریزی ی ...

من هم قبل بارداری اولم ،سقط و کورتاژ شدم

هم قبل بارداری دومم، سقط داشتم و کورتاژ شدم

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

من هم قبل بارداری اولم ،سقط و کورتاژ شدم هم قبل بارداری دومم، سقط داشتم و کورتاژ شدم

عذر میخوام برا چی سقط میکردین؟برا من جنین رشد نکرد ساک بارداریم ۸ هفته بود جنین ۶ هفته

عذر میخوام برا چی سقط میکردین؟برا من جنین رشد نکرد ساک بارداریم ۸ هفته بود جنین ۶ هفته

ایست قلبی جنین تو ۱۲ هفته

علتش هم مشخص نشد

ایست قلبی جنین تو ۱۲ هفته علتش هم مشخص نشد

منم دقیقا مثل قلبش رشد نکرد ماجرای شمارو شنیدم خوشحال شدم پس بارداری های بعدیت خوب شده خداروصدهزار مرتبه شکر

منم دقیقا مثل قلبش رشد نکرد ماجرای شمارو شنیدم خوشحال شدم پس بارداری های بعدیت خوب شده خداروصدهزار م ...

ممنون عزیز

فقط یک ۶ماهی به بدنت استراحت بده تا ان شاالله بارداری موفق داشته باشی

تو این ۶ماه هم خودت و همسرت تقویت کن،مغزیجات و غذاهای مقوی بخورید

سلام عزیزم شما ۱.۵ سانت بقایا را دفع کردید؟چکار کردید؟

ب من خیلی کارا گفتن بکنم دکترم گقت هیچ کاری نکن با پریودی های بعدی دفع میشه همینم شد با پریود بعدی دفع شد بعدش رفتم سونو هیچی نبود

ب من خیلی کارا گفتن بکنم دکترم گقت هیچ کاری نکن با پریودی های بعدی دفع میشه همینم شد با پریود بعدی د ...

خدا رو شکر که دفع کردید عزیزم شما بعد سقط آزمایش انعقادی و سیستم ایمنی دادید؟ بچه دار شدید؟چکار کردید؟