2777
2789
عنوان

سردی بیش از اندازه شوهرم...

40436 بازدید | 121 پست

خیلی دلم گرفته ناراحتم، الان تنهایی روز جمعه زدم بیرون از خونه با اتوبوس برم سمت بازار شهرمون، فقط برا اینکه حال و هوام عوض شه، دخترمم میخواست بخوابه شوهرم داشت میخوابوند احتمال زیاد خودشم گرفته خوابیده، چون اولویت اولش خوابشه، خیلی تلاش کردم تا الان نتیجه ای نداده متاسفانه، از قبل اسفند ما هیچ لمسی بغلی موقع خواب نداشتیم... همینطور تو بیداری خیلی سرد کنار همین.

دلم میخواد جایی بشینم فقط زار بزنم خیلی درماندم.

دلم یک توجه ساده میخواد که اونم از من دریغ می‌کنه ،

خودشم متوجه هستا می‌گفت تو برنامه سال جدیدم گذاشتم که رو خودم کار کنم. مثلا داره رو خودش کار می‌کنه که اینه.

هیچ دوستی هم ندارم الان باهاش برم بیرون یا حرف بزنم خواستم اینجا لاقل حرف بزنم بلکه یکم سبک شم 

دارم میترکم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سابقه افسردگی داره؟

بیهوده است مجادله بر سر اثبات دیانت یا بی دینی آدمها!کسی که دروغ نمی گوید , کسی که مهربان و با انصاف است,کسی که از رنج دیگران اندوهگین می شود و از شادمانی دیگران شاد است...کسی که انسان را و پرنده را و گیاه را و زمین را ,محترم می دارد,به مقصد رسیده است...از هر راهی که رفته باشد!

شما شروع کن شاید تاثیر گذاشت ،شما خودت بپر تو بغلش دست کن تو موهاش نزدیکش بشو شابد کم کم یاد بگیره.

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

سلام باید تغذیه شوهرت تغییر کنه و به مشاور هم رجوع کنید هردو

زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع جاى مى گيرد نه در دل هاى متكبر. خداوند متعال، تواضع را وسيله عقل و تكبر را وسيله جهل قرار داده است.🌹🌹

ولش کن توهم دیگ از این به بعد هم هیچی بهش نگو تا خودش بیاد سمتت توهم باهاش خنثی باش 

و کارای خودتو کن ی فیلم ببین آشپزی کن ولی دیگه در این موضوع باهاش حرف نزن 

عصبانیم  😐  ناراحتم   
2790
2778
2791
2779
2792