راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه نمیشه نگران نباش 😂😂😂اره ضخامت رحمت زیاد میکنه کمک میکنه جنین نگهداشته بشه مگه سقط داشتی؟؟؟&nbs ...
نه نداشتم اقدام به بارداری دارم تاحالا باردار نشدم پریودمم بهم ریخته تایمش دکتر اینو بهم داد شک دارم بخورم یا ن یسری میگن خوردن حامله شدن . شبی یکی اثر نداره ینی؟
نه نداشتم اقدام به بارداری دارم تاحالا باردار نشدم پریودمم بهم ریخته تایمش دکتر اینو بهم داد شک دارم ...
خبک احتمالا pcoهستی پس به خاطر همین بهت داده نه عزیزم مگه نمیگی میخوای باردار بشی میخواد سریع واست قطع که که قاعدگی اتفاق بیفته تا تخمک ازاد بشه به خاطر همین دوتا بهت داده زیاد نیست مصرف کن
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
خبک احتمالا pcoهستی پس به خاطر همین بهت داده نه عزیزم مگه نمیگی میخوای باردار بشی میخواد سریع واست ق ...
تا قبل از ازدواجم و اقدام به بارداری پریودم منظم بود وقتی اقدام کرده بهم ریخته یسری ماها ، تا ده روز باید خورد؟ برای سه ماه داده تا باردار شم. پس روی تخمکم تاثیر داره؟
تا قبل از ازدواجم و اقدام به بارداری پریودم منظم بود وقتی اقدام کرده بهم ریخته یسری ماها ، تا ده روز ...
ببین این قرص پروژسترون هست هم به ضخامت رحمت کمک میکنه هم روی سیکل قاعدگی بستگی به شملکت داره اگه pcoبودی واسه سیکل تخمکگذاری داده بهت اگه سقط مکرر داشتی واسه ضخامت رحمت بوده
همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗