2777
2789
عنوان

دوفاستون

2362 بازدید | 21 پست

سلام دکتر بهم قرص دوفاستون داده برای بارداری و منظم شدن ، گفته از شب ۱۴ دوتا بخورم حس میکنم زیاده یکی بخورم کافی نیست؟؟!

واینکه من برای باردار شدن میخورم خودم پری میشم ، بدنم عادت نکنه ب قرص 😁

نه همون دوتا بخور منم دوتا میخورم زیاد نیست نه عزیزم مگه قرص روانپزشکیه که وابستش بشی 😂😂😂

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه همون دوتا بخور منم دوتا میخورم زیاد نیست نه عزیزم مگه قرص روانپزشکیه که وابستش بشی 😂😂😂

اخه میترسم رحمم عادت کنه تنبل شه دیگه بدون اون پریود نشم 😂😂 بنظرت برای بارداری موثره؟

اخه میترسم رحمم عادت کنه تنبل شه دیگه بدون اون پریود نشم 😂😂 بنظرت برای بارداری موثره؟

نه نمیشه نگران نباش 😂😂😂اره ضخامت رحمت زیاد میکنه کمک میکنه جنین نگهداشته بشه مگه سقط داشتی؟؟؟ 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
نه نمیشه نگران نباش 😂😂😂اره ضخامت رحمت زیاد میکنه کمک میکنه جنین نگهداشته بشه مگه سقط داشتی؟؟؟&nbs ...

نه نداشتم اقدام به بارداری دارم تاحالا باردار نشدم پریودمم بهم ریخته تایمش دکتر اینو بهم داد شک دارم بخورم یا ن یسری میگن خوردن حامله شدن . شبی یکی اثر نداره ینی؟

نه نداشتم اقدام به بارداری دارم تاحالا باردار نشدم پریودمم بهم ریخته تایمش دکتر اینو بهم داد شک دارم ...

خبک احتمالا pcoهستی پس به خاطر همین بهت داده نه عزیزم مگه نمیگی میخوای باردار بشی میخواد سریع واست قطع که که قاعدگی اتفاق بیفته تا تخمک ازاد بشه به خاطر همین دوتا بهت داده زیاد نیست مصرف کن 

خبک احتمالا pcoهستی پس به خاطر همین بهت داده نه عزیزم مگه نمیگی میخوای باردار بشی میخواد سریع واست ق ...

تا قبل از ازدواجم و اقدام به بارداری پریودم منظم بود وقتی اقدام کرده بهم ریخته یسری ماها ، تا ده روز باید خورد؟ برای سه ماه داده تا باردار شم. پس روی تخمکم تاثیر داره؟ 

تا قبل از ازدواجم و اقدام به بارداری پریودم منظم بود وقتی اقدام کرده بهم ریخته یسری ماها ، تا ده روز ...

ببین این قرص پروژسترون هست هم به ضخامت رحمت کمک میکنه هم روی سیکل قاعدگی بستگی به شملکت داره اگه pcoبودی واسه سیکل تخمکگذاری داده بهت اگه سقط مکرر داشتی واسه ضخامت رحمت بوده 

ببین این قرص پروژسترون هست هم به ضخامت رحمت کمک میکنه هم روی سیکل قاعدگی بستگی به شملکت داره اگه pco ...

پس بخورم اینم تا سه ماه ببینم باردار میشم یا ن .تا روز ۲۴ پری باید خورد دیگه؟دستت درد نکنه 😘