2777
2789
عنوان

داییم به شوهرم گفته کره خر...

1806 بازدید | 37 پست

دیشب مامانم اینا شام اونجا بودن 

داییم هم کارمند کشتیرانیه 

شوهرم قبل کاپیتان ارشد کشتی بود 

متاسفانه بخاطر بیماریش منتقل شده قسمت اداری

ولی کسی خبر نداره از اقوام 

همه حسادت میکنن

مامانم میگه دیشب داییم گفته هر کره خری اومده شده کاپیتان ، پست و سِمَت گرفته 

منم گفتم بهش میگفتی هر کاری لیاقت میخواد که هرکسی نداره 

مامانم از اونم عقده ای تره آخه

میدونم عمدا گفت ناراحتم کنه 

همش از خونه زندگی و پول و پله ی داییم تعریف میکنه 

فامیل همینه

بهترینشونم حسادت تو وجودش هست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فامیل همینه بهترینشونم حسادت تو وجودش هست

گل گفتی خواهر.من بعد چندسال یه خونه و مغازه خریدم نزدیکترین آدما که همیشه خودشونو مشتاق نشون میدادن من خونه بخرم باهام لج افتادن.منم گذاشتمشون کنار.محل نمیدم.

😐چ‌دایی خوبییی

واقعا ؟؟؟

گاهی آتیش بیار معرکه میشه ک خوبم نیست

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

چه بی ادب

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

بندرعباسی؟ 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید