2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست
مادرشوهرت چی اونم نمیتونه؟ پسرت بزرگه بنظرم خودت از پسش بر میای قبل از عملت خودت آبمیوه و سوپ و این ...

اون که اگه بفهمه نمیزاره عمل کنم می‌ترسه پولای پسرش تموم شن.از قبل درست میکنم واسه یکی دوروز ولی نمیدونم میتونم خودم گرم کنم بخورم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون که اگه بفهمه نمیزاره عمل کنم می‌ترسه پولای پسرش تموم شن.از قبل درست میکنم واسه یکی دوروز ولی نمی ...

میشه نگران نباش فقط سوپ و این چیزا رو که درست میکنی میکس کن که نیاز به جویدن نداشته باشه آب میوه بگیر و آناناس آماده کن چون مدام باید بخوری

واقعا؟ آخه بقیه میگن خیلی سخته.به نظرت اگه کلوز عمل کنم بینیم بدمیشه؟

سختیش اینه که فقط با دهن نفس میکشی و گلوت خشک میشه و بخاطر بیهوشی یکم سر گیجه داری و گرنه هیچی مثلا درسته نمیتونی عینه بقیه روزا به خونه زندگیت برسی ولی در حدی هست که بتونی بری دستشویی و یه غذا رو گرم کنی بخوری 

در مورد عمل کلوز هم اطلاعی ندارم  

سختیش اینه که فقط با دهن نفس میکشی و گلوت خشک میشه و بخاطر بیهوشی یکم سر گیجه داری و گرنه هیچی مثلا ...

مرسی عزیزم ❤دعا کن بتونم با خودمو ترسم کنار بیام عمل کنم راحت شم

مرسی عزیزم ❤دعا کن بتونم با خودمو ترسم کنار بیام عمل کنم راحت شم

نترس اصلن ترس نداره نه ترس داره نه درد فقط دکتر خوب انتخاب کن انشالله که به راحتی عمل میکنی خدا کمکت میکنه