2777
2789

داداشم یازده سالشه 

معلم سوال داده کیف پر از پول پیدا کنی چه میکنی

نوشته پشت هایم میریزد😐

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد حبیب افتادم😂😂میدونی ماهی ها  به خواهراشون چی میگن ؟؟میگن آبزی هاااا هااااعععع عرررررر جرر ...

😂😂😂

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
یارو می‌ره مغازه میگه خیار شور دارید مرده میگه داریم  میگه پس خیار های منم بشورین 😐

😂

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!
داداشم یازده سالشه  معلم سوال داده کیف پر از پول پیدا کنی چه میکنی نوشته پشت هایم میریزد😐

دوستان نی نی سایتی که بچه دارید به بچه هاتون بیسکوییت مادر ندید ورژن تقلبی اومده میدونید توش چی می زن؟ 

عمههههه

🤣🤣🤣 این همسايه بالاییمون واقعا هیچي از اداب همسايه داري نميدونه رفته سفر واي فايشو خاموش ...

همسایه واحد بقلی ما محکم با مشت میکوبه به دیوار فرهنگ نداره که

خوبه من خواب نیستم دارم شیپور تمرین میکنم