2777
2789
میدونی چرا گوجه فرنگی کتاب نوشت؟  که چاپ بشه

😁😁😁

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به یکی میگن یه پیامبر نام ببر میگه حضرت سوج میگن مگه سوج پیامبره میگه پشت یه کامیونی نوشته بود یاسوج

😅😅👍

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

یارو می‌ره کله پزی مرده میگه چشم بزارم 

یارو میگه تو این یه ذره مغازه کجا قایم شم 😐

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
یارو می‌ره مغازه میگه خیار شور دارید مرده میگه داریم  میگه پس خیار های منم بشورین 😐

همون مرده فردا میره مغازه میگه پنیر میخوام

مغازه داره میگه کیلویی

میگه پ ن پ متری

حالا بیاد یه چی بگم اموزشی باشه اطلاعات عمومیتون بره بالتگا میدونید چرا هیتلر هیچ وقت به کسی نگفت م ...

به یک اسب گفتند چرا انقدر میدویی

اسب جوابی نداد

میدونی چرا؟ 

چون بلد نیست حرف بزنه‌