2777
2789
درکت میکنم ولی خب با بیدار موندن چیزی درست نمیشه بگیر بخواب:)

فردا باید زود بیدارشم دعا کنین واسم زود تر طلاق بگیرم فرهنگیان قبول شم بابام خیلی قصه میخوره واسه ام معلم بشم حرص و جوشش کمتر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جااان😢😢😢التماس دعا😢😢❤

عی جان چه قدر درخواسته دعا ان شاء الله به روی چشم

من خودمم یه محتاجو ملتمسه دعام بقیه هم لطفا برام دعا کنن :)

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
دختره دبیرستان میرفته ساده بوده خیلیم بخشنده😐هنوزم وابستست

وای پسره فقط اینو ساده گیر اورده بود هرکاری باهاش کرده بود  

جا منم رو یکی کراش داشتم بهم گفت بیا سوار ماشینم شو بریم دور بزنیم توپیدم بهش پروندمش😂🗿

حالا خوب شد باش وارد رابطه نشدم وگرنه خیلی وابسته میشدم🧑‍🦯

تنگ میشه دلم واست دم صبح منه خل:)
فردا باید زود بیدارشم دعا کنین واسم زود تر طلاق بگیرم فرهنگیان قبول شم بابام خیلی قصه میخوره واسه ام ...

چشم حتما واست دعا میکنم عزیزم:)

ممنون عزیزم تو رو خدا یادت نره

اصلا یه جور شدم خوابم نمیبره حس میکنم برم بالا و برای بقیه دعا کنم شاید بهتر باشه و بیشتر منو ببینن منم حاجت روا بشم و بقیه هم حاجت روا بشن ان شاء الله

اگه از عذابِ چیزی در ترس باشی... همین الان از ترسِش در عذابی :) فقط حیدر امیرالمؤمنین☆زنده آنست که قربانیه حیدر گردد  * هر که قربانه علی (ع) نیست... یقین میمیرد☆ ^روزای سختی گذشت که اگه امید به اون بالایی نبود پلی نداشتم برای گذر کردن از اون سختیا پس اگه همیشه هم قرار باشه تنها باشم اونایی که دلم بهشون خوشه و عشقی که بهشون دارمو رو با هیچ چیز تو این دنیا عوض نمیکنم حتی با جونو عزیزانم^ الحمدالله در حده خودم آدمه شادو شنگولیمو امیدوارو با انرژی ولی این جمله رو از یادگاره گذشته یادتون نره: گاهی وقتا باید یه سریارو که حالتو خراب میکننو داغونت میکننو خاک کرد تو زندگی حتی اگه براش میمردی یه زمانی، راستی شنیدین میگن خاکِ مرده سرده؟ولی من میگم بعضی آدما که حتی تو واقعیت هنوز نفس میکشن ولی وقتی تو ذهنمون خاک میشن نم نم نوشته های سنگِ قبری که با خاطره های خوبو بدی که ازشون داشتیمو براشون نوشتیم کمرنگو محوتر میشن 🙂
به شدت خوابم میاد ولی میخوام سحری بخورم بعدش نماز بعدش لالا چشمام رو به زور باز نگه داشتم. فردا کل ...

الان پاشو بخور بگیر بخواب چه فرقی داره یه ساعت مونده دیگه

خوشا بحالت باورت میشه از اول عید جایی نرفتم پوسیدم بخدا

باورم میشه گلم

چون منم دو روز به عید کرونا گرفتم در حد مرگ، بقدری حالم بد بود که میگفتم سال جدید رو نمیبینم

الان بهترم، امشب اولین شبی بود که تو سال جدید از خونه بیرون رفتم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
حالا منم به لیستت اضافه کن واسه منم دعا کن😂

به امید خدا چشم شما هم دعا کنین برای من

باورم میشه گلم چون منم دو روز به عید کرونا گرفتم در حد مرگ، بقدری حالم بد بود که میگفتم سال جدید رو ...

هعی بخدا جاییم ندارم برم دلم گرفته تو این خونه

هعی بخدا جاییم ندارم برم دلم گرفته تو این خونه

خدا خودش قلبت رو‌شاد کنه 

یه شادی تموم نشدنی 🤲🙏🤲🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
وای پسره فقط اینو ساده گیر اورده بود هرکاری باهاش کرده بود   جا منم رو یکی کراش داشتم بهم ...

الانم میگفت پسره میگه تازه فهمیدم تو فرق داری ومیخوامت خواستم بهش بگم باز دلت نلرزه دیدم تاپیک قفله اینکه با یکی طولانی مدت چت کنی همیشه وابستگی نمیاره این دختر خانم عاشق طرفه وقتی از کسی خوشت نیاد هزارسالم چت کنی دلت پیشش نیست 

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
الانم میگفت پسره میگه تازه فهمیدم تو فرق داری ومیخوامت خواستم بهش بگم باز دلت نلرزه دیدم تاپیک قفله ...

جدی دلم سوخت واسه این همه سادگیش یا اون همه کاری که کرده بود بازم برگشته بود 

من این اقا پسرم دوست داشتم خیلی بهش فکر میکردم خودش حتی پیشنهادم داد ولی میدونستم اگه وارد رابطه میشدم قطعا ضربه میخوردم همون اول تموم کردم همه چیو:)

پیشگیری بهتر از درمانه