2777
2789
عنوان

چرا شوهر کردم

3721 بازدید | 20 پست

بچه ها خیلی حالم گرفته است نمیدونم خوب میشم یا نه ولی یکم پشیمونم

هنوز دوماه نشده عقد کردیم شوهرمم دوس دارم ولی حس میکنم میتونستم صبر کنم موردای خیلی بهتری برام بیاد مگه 22 سال زیاده؟؟

ولی از طرفی همه دخترای فامیل ازدواج کرده بودن حتا کوچیتراشون و واسه من و خونوادم خیلی سخت بود تو مهمونیا و دورهمیای خانوادگی احساس عقب موندن میکردم( نه اینکه بخاطر این شوهر کرده باشم ولی خیلی سخت بود برام الان راحت شدم)

الانم راضی ام در کل ولی میتونستم صصبر کنم یکی با وضغ مالی بهتر...تحصیلات بالا تر و خانواده دست و دلباز تر گیرم بیاد یا شایدم اصلا بهتر از این پیدا نمیشد و میشستم خونه بابام درسمو ادامه میدادم دکتر میشدم مستقل میشدم

نمیدونم واقعا پشیمونم بهم انگیزه بدید

خداوندا شبم را روز گردان...

شرایط همسرت و خودت چیه؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😑لعنت خدا به شیطون بیاد 

اصلا شاید از این خبر ها نباشه 

وقتی از زندگیت راضی هستی چرا همچین فکری می‌کنی چرا فکر میکنید حیف شدید 

حال رو دریابید سعی کنید خودتون رو ارتقا بدید  هیچ کسی از آینده شما خبر نداره شاید اصلا بدترین ازدواج براتون اتفاق میفتاد

قدر بدونید و برای زندگیتون وقت بذارید که بهتر از این بشه 

الانم میتونی درستو ادامه بدی  ازدواج و پیشرفت خودمون دو مسعله جدا هستن

خب اگه دولتی قبول نشم نمیرم هزینه ارشد خیلی بالاست شوهرم نمیتونه

نهایتش باید کار کنم تا خرجمو دربیارم

خداوندا شبم را روز گردان...