2410
2494

اصن حال نمیکنم با قلیون ی بارم لب نزدم

یـا حَسنَ الصُحبة.                                                      رو اعصاب ابانیا راه نرید میدون میـنِ                              پیج کاری ؛@tarkho0on_.                                                انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد.                                          من بین ی انسان فرهیخته و متشخص و ی انگل بی شخصیت بد دهن مدام در حال نوسانم                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید،

خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان 

داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2456

قلیون لب نزدم ولی سیگار میکشم خوشم میاد آروم میشم

اللهم عجل لولیک فرج ب حق حضرت زینب کبری سلام الله علیه 💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.
2496

از قلیون خوشم نمیاد

سیگار تو اوج حال بد اوکیم میکنه 

اخرین بار ۴ ۳ ماه پیش بود

از شنبه درست میشه حیح -                    میشه واسه سلامتی مادرم و پدرم یه صلوات بفرستید:)!؟  الان وقته ساختنه ، وقت توکل نیست!خدا مثله نور تو قلبه:) هرکسی یطوری تو قلبش دوسش داره و باورش داره=)🤍 دوست دارم تبدیل بشم به یک واژه‌ی بدون معنا، وسط یه کتاب کهنه‌ی بدون مخاطب و تا ابد 

ميتونم يه سوال بپرسم درباره سيگار؟؟؟ اونايي ك ميكشن لثه هاشون سياه ميشه؟

يه دونه صلوات براي خوب شدن دخترم و بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

قلیون و سیگار تجربه کردم قلیون گاهی .......

میگما.. یدفه نگید من پسرم 😏😏 من یک خانم هستم.قول داده ام قلیان نکشم بجز امشب و شب های دیگر .. مامان کیوت 🦩 ‌ کہ از سیگار بالا میره همون اشڪایی کہ قرار بود پایین بیوفتہ:) ⁧،‌وقتی خوابیدن میشہ بهترین لذت زندگیــت،شک نڪن به زندگی باختی!‌  میکشم دود. خاطرات میرن هوا .... دوستان  قبل از گزارش. و تعلیق منو با خبر کنید تا فکر خرید سیم کارت جدید باشم  با تشکر .  بانوی کرمانی .  من زندگیم دخترمه .  تو قلبم یه هاچ‌بک خوابیده  . عاشق دخترمم.  فقد دعا کنید سال دیگه همین موقع شمع طلاقم رو فوت کنم 🦩.  بریدم ...1402/01/24 | 01:26 بمونه یادگاریخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم