2821
2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 49 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور بازی رویا جاوید نیارو میپسندید؟؟؟ اون ک خیلی ماستو یخو نچسبه اه انقدر بدم میاد ازش

منم خیلی دوست ندارم بازیشو ولی از اونجایی ک بازیگر مطرحه بخاطر یه سکانس بازی نمیکنه

زیادی کش میدن و امیدوارم یه دلیل واقعا بزرگ پیدا بشه ک طرف تا چه حد جنون اینو پیدا کرده ک اینهمه بلا ...

از نظر کِش دار بودن که کلا سه فصل ۸ قسمته هست و طولانی نیست، حس تعلیق رو هم کامل حفظ کرد، با یه روند حساب شده کم کم از خورده پاها رسید به قاتل اصلی. دلیل کارهای قاتل هم نفرت شدیدش از نعیم میتونه باشه، همین. کما اینکه برادر خودشم به خاطر اینکه از نعیم طرفداری میکرد کشت، و قبلشم نقشه کشید نعیم رو انداخت زندان.

اصرارهای صدرا برای دوستی با ساحل !!!!! 

بی احساس بودن مامان صدرا موقع صحبت کردن با مامان ساحل !!!!!!

چه شخصی از داستان قتل های درختی میدونسته که برای ساحل هم استفاده کردن؟؟!!

منصور فقط گرداننده این بازی بوده تامام 

این وسط یکی میدونسته منصور چقدر از پدر ساحل بدش میاد اونم آوردن توو این بازی وگرنه چند قسمت به این قضیه اشاره شد همش چند وقته منصور برگشته یعنی یکی اونو برگردونده

ولی گذشته از داستانش بازیهاشون خیلی خوب بود، صحنه های احساسی مشکات و دخترشم همینطور، میشه برای داستا ...

من واقعا صحنه های احساسیش گریم گرفت ....بازیگراش  خوبن خدایی