2789
عنوان

پوست شیر

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 49 پست
بچه ها اخه چرا فامیلی رضا و صدرا میگن یکیه 

سوتیه فیلمه .

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای که چقدر از این پوست شیر بدم اومده واقعا توهین به شعور مخاطب خیلی مسخره شده  

چرا ؟ سریال به این خوبی، با سناریوی عالی، خداییش کجاش توهین آمیز بود؟! یعنی مثلا اگر مثل سریالهای ترکی و کره ای بود، که همیشه توشون بعدا معلوم میشه فلانی برادر بهمانی بوده و اون یکی پسر یکی دیگه بوده و از این دست مسخره بازیها، خوب میشد؟

چرا ؟ سریال به این خوبی، با سناریوی عالی، خداییش کجاش توهین آمیز بود؟! یعنی مثلا اگر مثل سریالهای تر ...

نه ببین خوب بود تهش داره بد میشه

مثلا من از شنای پروانه خوشم اومد چون پشت قضیه یه آدمی بود که دلیل داشت واسه اذیت کردن

اگه منصور باشه انگار آبکی تهشو تموم کردن

فک‌کنم قضیه ب صدرا کشیده بشه و منصور بابای صدرا باشه

خداییش خیلی سریال ترکی و کره ای یا فیلم هندی دیدی به گمونم ! 😅 نمیفهمم‌ چرا اکثریت دنبال کشف یه رابطه از این دست هستین؟! چرا همه منتظرن یه رابطه برادر خواهری یا یه خیانت عشقی عجیب غریب این وسط باشه ؟!!!

نه ببین خوب بود تهش داره بد میشه مثلا من از شنای پروانه خوشم اومد چون پشت قضیه یه آدمی بود که دلیل ...

خوب این که دلیلش خیلی مشخصه، تنفر شدید از نعیم، تهشم برادر خودشو وقتی کُشت که دید داره از نعیم‌ طرفداری میکنه، تازه نعیم به صابر گفته بود منصور دیوانه ست ببر بستریش کن. دیگه وقتی از سر نفرت اون نقشه گنج دروغین رو کشیده تا نعیم روونه زندان بشه مشخصه حال و احوالش چیه دیگه، دیگه به چه زبونی نفرتشو نشون بده ؟! 😅

خوب این که دلیلش خیلی مشخصه، تنفر شدید از نعیم، تهشم برادر خودشو وقتی کُشت که دید داره از نعیم‌ طرفد ...

نمیدونم والا ☹ولی رویا جاوید نیا نمی زاره باور کنم فقط منصور کینه داشته

چرا ؟ سریال به این خوبی، با سناریوی عالی، خداییش کجاش توهین آمیز بود؟! یعنی مثلا اگر مثل سریالهای تر ...

زیادی کش میدن و امیدوارم یه دلیل واقعا بزرگ پیدا بشه ک طرف تا چه حد جنون اینو پیدا کرده ک اینهمه بلا سر یه دختر بی دفاع بیاره کاش دلیلش قابل باور باشه فقط همین 

نه ببین خوب بود تهش داره بد میشه مثلا من از شنای پروانه خوشم اومد چون پشت قضیه یه آدمی بود که دلیل ...

شنای پروانه فیلم خوبی بود، منم دو یا سه بار دیدمش، ولی کارگردان پوست شیر دنبال کلیشه نبوده به نظرم، و همین باعث شده کارش خاص بشه.